Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζουμε να την πληρώνουμε για να… σκυλογαυγίζεται με τους….



Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος έγινε η ανανέωση μιας σειράς γνωστών εκπομπών, μεταξύ των οποίων και το ντοκιμαντέρ της ανεκδιήγητης Μάγιας Τσόκλη «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια», που πήρε παράταση για 7 επεισόδια, κόστους 27.085 ευρώ έκαστο.

Η. Τσό..καρο..κλη παραμένει βουλευτής - εξελέγη με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009. Εκτοτε και παρά τις -λογικά αυξημένες- υποχρεώσεις της στα έδρανα ως μέλος του Κοινοβουλίου σε καιρό οικονομικής κρίσης και πολιτικής έντασης, δεν σταμάτησε να «οργώνει» τον πλανήτη για τις ανάγκες της εκπομπής της, προκαλώντας συχνά επικριτικά σχόλια.

Η παράταση ζωής του «Ταξιδεύοντας» λίγο πριν ρίξει «αυλαία» η προηγούμενη διακυβέρνηση και με την αβεβαιότητα να πλανάται στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου, έδωσε νέα λαβή στις «κακές γλώσσες».

Οι άλλοι

Η εκπομπή της βολευτού δεν είναι η μόνη που έτυχε της έγκρισης του ΔΣ. Στην ίδια λίστα βρίσκονται 38 νέα επεισόδια του «Στην υγειά μας» με τον Σπ. Παπαδόπουλο, με κόστος 37.000 ευρώ έκαστο. Σε αντίθεση η καθημερινή εκπομπή «Έχει γούστο» της ριγμένης Μπήλιως Τσουκαλά, τα 75 δίωρα επεισόδια της οποίας κοστίζουν μόλις 570 ευρώ/ημέρα. Πολλαπλάσιας αξίας, ωστόσο, είναι η εκπομπή της κουλτουράτης Βίκυς Φλέσσα με τίτλο «Στα άκρα», με κόστος ανά επεισόδιο (εγκρίθηκαν 15) περί τα 2.427 ευρώ.

Συνέχισε να κάνεις τον.. τουρισμό σου, και…σκάσε, κα ΤΣΟκαροΚΛΗ.

Καλοπερνάει στην Αφρική η βουλευτίνα Μάγια Τσόκλη

Η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η απίθανη ιστορία της βουλετού ΠΑΣΟΚ Μάγιας Τσόκλη.....

Η Μάγια Τσόκλη με αραπάδες στην Ζανζιβάρη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails