Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Κοροϊδάρες ,πότε θα ξυπνήσετε να τους πάρετε όλους με τις πέτρες; Όταν..πεθάνετε;



Εμείς γράψαμε εδώ προχθές πως δεν πιστεύουμε πως θα γίνει τίποτα παρά μόνο μικρά μεμονωμένα επεισόδια, αφού στην κυβέρνηση είναι πλέον και ακροδεξιοί, και παρακρατικοί ηγέτες των γνωστών-αγνώστων ταραξιών.

Σήμερα επιβεβαιωθήκαμε, αφού μικρές εστίες έντασης δημιουργήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε στενά των Εξαρχείων μετά το τέλος της πορείας στο κέντρο της Αθήνας. Νεαροί πετούσαν ανά διαστήματα βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις και άναβαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων που τους χρησιμοποιούσαν ως οδοφράγματα.

Στις 21.00 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μνήμης στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος στη διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα.

Εξάλλου, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε 38 προσαγωγές και 11 συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν 14 αστυνομικοί στα επεισόδια της Τρίτης. Μικροεπεισόδια υπήρξαν τις εκδηλώσεις μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Δεύτερος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε το απόγευμα κατά τις 19.30 όπου διαδηλωτές έριξαν μολότοφ και πέτρες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών.

Νωρίτερα, το μεσημέρι στις 14.00, στη πορεία μαθητών και φοιτητών, υπήρξε ένταση. Διαδηλωτές άρχισαν να πετάνε πέτρες, νεράτζια και μολότοφ κατά των ΜΑΤ.

Δείτε αναλυτικά εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails