Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τις επιστολές των υποψήφιων αποστατών του ΛΑ.Ο.Σ
Εάν θέλετε να μάθετε από τους ιδίους τι θα πράξουν, ορίστε τα τηλέφωνά τους, για να μην ….κρύβονται, και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο σήμερα

ΒΟΡΙΔΗΣ 6932273888

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6936653000

Διαφοροποιούνται από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη οι δύο υπουργοί του κόμματος στην κυβέρνηση Παπαδήμου, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφού με επιστολή τους, όπως βλέπεται δήλωσαν ότι παραιτούνται μεν από την κυβέρνηση εκφράζοντας όμως παράλληλα την υποστήριξή τους προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και την κυβέρνησή του, τονίζοντας ότι συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI.

Έτσι οι Βορίδης και Γεωργιάδης μπορεί να έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού μέσω του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ. Γ.Καρατζαφέρη ,οι ίδιοι όμως ... μαζί με την Θανάση Πλεύρη φαίνεται να διαφωνούν με την καταψήφιση του μνημονίου 2 ,διαρρέοντας μέσω κύκλων τους, πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το μνημόνιο 1 που ψήφισαν μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την Ντόρα Μπακογιάννη. Φαίνεται μάλιστα πως διακινδυνεύουν ακόμη και τη διαγραφή τους από το κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ και μέχρι πρότινος υπουργοί ( ο Μάκης Βορίδης υπουργός ΥΠΥΜΕΔΙ και ο Άδωνις Γεωργιάδης υφυπουργός Ναυτιλίας), όταν ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους για το εάν θα ψηφίσουν τα μέτρα του νέου μνημονίου, δήλωσαν σιβυλλικά «περιμένετε και θα δείτε, την Κυριακή το βράδυ».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αγαπητέ μου θεωρείται αποστασία η απόφαση των Βορίδη , Γεωργιάδη να είναι συνεπείς με αυτά που έλεγαν και ψήφιζαν μέχρι χθές και δεν θεωρείται αποστασία η απόσυρση απο την κυβέρνηση του "καλύτερου" κατά τον Καρατζαφέρη;
Το να πηδάς απο το ένα κλαδί στο άλλο πιο εύκολα και απο πίθηκος θεωρείται συνέπεια ενώ η "αδυναμία" προσαρμογής στις κωλοτούμπες του αρχηγού είναι αποστασία. Καταπληκτική άποψη!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails