Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Ρε μπας και τους στέλνει δια …της πλαγίας οδού να στηρίξουν την Ν.Δ ο… Καρατζαφέρης;Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.
Πρόκειται για τους:
- Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος
- Παναγιώτη Αβραμόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Ηλείας ΛΑΟΣ
- Γεώργιο Γερολυμάτος, υποψήφιο βουλευτή Β' Αθηνών ΛΑΟΣ
- Γεώργιο Ρούσσο, υποψήφιο βουλευτή Α' Αθηνών ΛΑΟΣ
Τα παραμένοντα όμως στελέχη του ΛΑΟΣ, έχουν βγει στην Καλλιρόης και κάνουν χαρακίρι. Άλλοι αυτοκτονούν μαζικώς από τα παράθυρα του κτηρίου, γυναίκες κλαίνε με μαύρο δάκρυ και ο πρόεδρος βρίσκεται σε πλήρη απόγνωση! Αιτία είναι η επιστολή - σοκ που έστειλε και ο....Δαραβίγκας με την οποία αναγγέλλει την αποχώρηση του αναφέροντας ότι η αποτυχία του ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές δεν αιφνιδίασε. Λάθη τακτικής και εσφαλμένες επιλογές σε πολιτικές και πρόσωπα, που είναι αναπόφευκτα σε κάθε ζωντανό πολιτικό οργανισμό, είχαν ως αποτέλεσμα την διάρρηξη της σχέσεως εμπιστοσύνης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των πολιτών και του κόμματος, και για αυτό αποφάσισα να παραμείνω κομματικά ανενεργός αλλά πολιτικά και κοινωνικά μάχιμος. αυτό ήταν και η… μεγάλη σφαλιάρα. Όταν χάνεις τέτοια στελεχαρα, όλα έχουν τελειώσει.

Σε αντιστάθμισμα όλων αυτών σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε την προσχώρησή τους στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. και της Ν.Δ που δεν γουστάρουν τον Σαμαρά και την Ντόρα.
 
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ.
Την κάθοδό στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου- Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών. Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ. Από νέες μεταγραφές θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο κ. Νίκος Γεωργαντζόγλου πρόεδρος της ΚΑΕ-ΑΕΚ, καθώς και ο καθηγητής Καλών Τεχνών. Αλέξανδρου Καψοκαβάδη, που θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Επίσης ο  γνωστός οικονομολόγος και διευθυντικό στέλεχος μεγάλου ιατρικού ομίλου, Αντώνιος Χονδρονίκος
Τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ από τον Πρόεδρο του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων)  Παναγιώτη Καρδαμίτση που επισκέφτηκε  τον καρατζαφέρη συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Κων/νο Κοντούλη, (Αντιν/χο ε.α) και τον Γραμματέα κ. Λουκά Χόνδρο, προκειμένου να του ανακοινώσουν την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε. του κόμματος, να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑ.Ο.Σ σε ολόκληρη την Επικράτεια με καμιά διακοσαριά ψήφους που έχουν .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails