Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Και …ο ….φιλοχουντικός Κεφαλογιάννης κατά της... χούντας;
Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μόνο ως αριστοφανική κωμωδία μπορείς να τα εκλάβεις. Βγαίνουν αυτοί που ξεπούλησαν τα πάντα αντισυνταγματικά , διέλυσαν την χώρα, μας έκαναν δούλους μιας χούφτας τοκογλύφων και ναζιστών Γερμανών, δημιούργησαν μια κάστα δουλεμπόρων εθνικών εργολάβων κατασκευαστών και νεόπλουτων μιντιάδων που μετέφεραν έναν προϋπολογισμό στο εξωτερικό, να μιλούν για δημοκρατία και αγώνες.   
Τέτοια δημοκρατία δεν είχαμε ούτε επί ..χούντας.
Εάν είχαμε δημοκρατία θα έπρεπε να γεμίσει όλη η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης …κρεμάλες και πάλι δεν θα έφτανε. θα χρειαζόταν και οι…παράδρομοι.
«Η χούντα της 21ης Απριλίου ξυπνά εφιαλτικές μνήμες και αναδύει κρίσιμα διδάγματα για όλους. Μνήμες για την κατάλυση της Δημοκρατίας, τις διώξεις αγωνιστών και την προδοσία της Κύπρου. Και διδάγματα έμπρακτου σεβασμού στους δημοκρατικούς θεσμούς, αφοσίωσης στο εθνικό συμφέρον και ενότητας των Ελλήνων σε κοινούς σκοπούς». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Τιμούμε τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ( επειδή ήξεραν πώς να τα χοντροοικονομήσουν)  θα περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία που άλλωστε θεμελίωσε η παράταξή μας με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού το 1974 ( εδώ γελάμε )και όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ( τροικανικής ) Δημοκρατίας, απομονώνοντας κάθε νοσταλγό αντίστοιχων εκτροπών».

Μέχρι πότε θα κάνει γάργαρα την υπόθεση του χουντικού διευθυντή του ;

Είναι παλιά η ιστορία του Κεφαλογιαννέϊκου με την χούντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails