Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Σιγά-σιγά ξετυλίγουν το κουβάρι.
Είναι άγνωστο ακόμη ποιες διαστάσεις θα πάρει το θέμα Καρατζαφέρη ύστερα από την αποκάλυψη για τις δυο off shore και τα εμβάσματα. Πάντως ένα πρόσωπο που, όπως γράφει σήμερα το Press-gr, μπορεί να αποδειχτεί κλειδί, ακούει στο όνομα....
Ιωάννης Ζαφειρόπουλος. Είναι μεγάλης ηλικίας, στρατηγός και από την πρώτη στιγμή είχε έμπιστο ρόλο δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη (διετέλεσε και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας), επιλέγοντας πάντα όμως να είναι αθόρυβος. Γι αυτό και δεν έγινε ευρύτερα γνωστός. Ο Γ. Ζαφειρόπουλος υπήρξε επί δικτατορίας και συνεργάτης του Δημήτρη Ιωαννίδη, στο ΕΑΤ ΕΣΑ.
Συνεργάτης του Ιωαννίδη την ίδια περίοδο ήταν και ο Σπύρος Κομνόπουλος. Ήταν λοχίας της ΕΣΑ και στην πραγματικότητα σωματοφύλακας του "αόρατου δικτάτορα". Ο Σπύρος Κομνόπουλος είναι εκείνος που τώρα φέρεται να έστειλε τα επίμαχα εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000. Οι πληρωμές φαίνεται ότι έχουν γίνει από την Kestrel η οποία έχει μετόχους τον Αλέξανδρο Τσάτσο και τον Σταύρο Κομνόπουλο,
Οι Ζαφειρόπουλος και Κομνόπουλος, μέσω Ιωαννίδη, γνωρίζονταν και αυτό κάνει πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση τον πρώην στρατηγό. Αυτή η γνωριμία μπορεί να μην έχει παίξει κανέναν ρόλο δεδομένου ότι στον ΛΑΟΣ πήγαν μετά την ίδρυσή του  και άλλα στελέχη εκείνης της εποχής. Με τα στοιχεία που βλέπουν πάντως το φως της δημοσιότητας, θεωρείται βέβαιο εκ των πραγμάτων ότι ο κ. Ι. Ζαφειρόπουλος θα βρεθεί το επόμενο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Στάθης Παλαιολόγος. 

Ακόμα «κυβερνούν» οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ στο ΛΑΟΣ;.Η συχνή παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και στο κανάλι του Καρατζαφέρη, είναι αντικείμενο του άρθρου του Χρήστου Καϊστριώτη  στην ιστοσελίδα hitandrun.gr
Γράφει …..συνεχίζει να μου προκαλεί δέος, η καθημερινή παρουσία στελεχών του Σύριζα, στο Ακροδεξιό Κανάλι του Καρατζαφέρη, ΑΡΤ και στην εκπομπή του Ακροδεξιού Βελόπουλου, στο ομιχλώδες Κανάλι EXTRA 3, νυν ιδιοκτησίας Βρυώνη και τέως, του περιβόητου Γ.Κουρή!
Στο ART λοιπόν, του Εθνικιστή-Λαϊκιστή-Μνημονιακού Καρατζαφέρη, τα στελέχη του Σύριζα συζητούν καθημερινά για τις πολιτικές εξελίξεις, λίγο μετά την εκπομπή του κυρίου Πλεύρη[πατέρα του γνωστού ευφυή βουλευτή], Θεωρητικού του Φασισμού εν Ελλάδι, διαστρεβλωτή της Ελληνικής ιστορίας και Καθηγητή των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού κατά την Χούντα, αλλά και μετά!
Συζητούν όμως και στο EXTRA3, του γνωστού φίλου της Χρυσής Αυγής, Βρυώνη και αγοραστή του 902 από το ΚΚΕ, που μετονόμασε σε Κανάλι Έψιλον!
Συζητούν με μαέστρο τον Θεσσαλονικιό τηλεβιβλιοπώλη και εξ αγχιστείας[πολιτικής] ξάδελφο του Άδωνι Γεωργιάδη, που τελευταία εκδημοκρατίστηκε και αλληθωρίζει με «συμπάθεια» προς τον Συριζα!!
Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω την λογική της συμμετοχής των Συριζαίων και τον πολιτικό στόχο αυτής της συνεύρεσης, με ένα από τα πιο Μαύρα κομμάτια του πολιτικοοικονομικού στερεώματος της χώρας!
Ομολογώ πως αδυνατώ να καταλάβω ! Αυτό γιατί ο μεν Καρατζαφέρης είναι γνωστός σε όλους, αφού πρωταγωνίστησε με θόρυβο στα τελευταία χρόνια της Ελληνικής Κόλασης, ο δε Βρυώνης δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ακόμα Έλληνα «Επιχειρηματία», που ψαρεύει στα Θολά νερά!
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μείνει στην Ιστορία, είναι η σύνδεση του ονόματος του, με το απίστευτο όσο και παραβατικό ξεπούλημα της συχνότητας του 902, από το ΚΚΕ!
Η συνέχεια εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails