Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Οι πολιτικοί μας δεν κάνουν... ούτε... για …σαπούνι των ποδιών.




Επιφυλάξεις για το θέμα με τους τούρκους παρατηρητές στα νησιά σχετικά με την διαδικασία επαναπροώθησης μεταναστών προς την Τουρκία ο βολευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος. «Μου ηχεί αρνητικά αν ισχύει αυτό με τους τούρκους τοποτηρητές» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και πρόσθεσε ότι περιμένει να δει γραπτή τη συμφωνία επαναπροώθησης μεταναστών.
«Δυσάρεστη» χαρακτήρισε την παρουσία τούρκων παρατηρητών «ακόμη κι αν είναι τεχνική» ο Ανδρ. Λοβέρδος ενώ ο Δημ. Σταμάτης τόνισε ότι «το θέμα είναι υποτιμητικό για την Ελλάδα» και «άπτεται της εθνικής κυριαρχίας».
«Διεθνή πρακτική» χαρακτήρισε ο Μουζάλας την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά. «Μακάρι να έρθουν» τόνισε «διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex». 
Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους». 
Ο Κουρουμπλής αναφερόμενος στο θέμα, έκανε λόγο για συμφωνία που εφόσον υλοποιηθεί θα αποτελέσει έναν τρόπο συνεννόησης ώστε να επιστρέφουν οι λαθρο στην Τουρκία.
"Να μην μας καταλαμβάνει πανικός, είναι μια συμφωνία που διευκολύνει τα πράγματα με βάση το καθεστώς που ζούμε σήμερα", τόνισε.


Η σημασία του παραπάνω διαγράμματος δείχνει πόσο μειοδοτική πράξη ήταν να μη καταγράφονται όσοι «μετανάστες» μπαίνουν στην Ελλάδα επί χρόνια από τις κυβερνήσεις που πέρασαν αλλά και από τη τωρινή κυβέρνηση, που έχει ξεπεράσει το όριο της άμεσης επικινδυνότητας με πράξεις παράδοσης εθνικής κυριαρχίας, τις οποίες προσπαθεί να περάσει στον αγράμματο και αφελή Έλληνα ως απλές συμφωνίες ενώ έχουν προκύψει (σαν διεθνείς συμφωνίες) από παραβίαση του συντάγματος, αφού  δεν ψηφίστηκαν από τα 2/3 των βουλευτών και δεν υπήρξε ανοιχτή συζήτηση στη Βουλή.
Από ένα πρόχειρο αλλά αρκετά καλό προσεγγιστικά υπολογισμό που έκανε ο καθηγητής Ζουγανέλης, υποθέτοντας ότι οι μετανάστες για μια τριετία θα έρχονται με τον παρόντα ρυθμό  και ότι μετά το 2019 θα υπάρχει μια πτώση στον αριθμό αυτών που έρχονται προκύπτει με τις καλύτερες προϋποθέσεις (ότι δηλαδή η κάθε οικογένεια μεταναστών δεν θα κάνει πάνω από 2 παιδιά, αυτοί κάνουν πάνω από 4) ο πληθυσμός της Ελλάδας μόνο από τη γέννηση παιδιών θα φτάσει ως το 2020 το μισό εκατομμύριο (σημείο 4). Αν διατηρηθεί ο ρυθμός εισόδου και ο εγκλωβισμός των μεταναστών στα ίδια με τα σημερινά επίπεδα, τότε ο αριθμός αυτός θα ανέβει εκθετικά (σημείο 7), θα ξεπεράσει τις 600,000 γεννήσεις!  Στα σοβαρά κράτη τέτοιοι υπολογισμοί γίνονται πρίν ληφθούν αποφάσεις. Η Ελλάδα από ότι φαίνεται δεν είναι σοβαρή χώρα, η δε Ελληνική δημοσιογραφία είναι μια κλίκα από πρακτοράτζες και μόνο για φάπες τούρμπο. Αν στον αριθμό του μισού εκατομμυρίων γεννήσεων συνυπολογισθεί και ο αριθμός των γονέων τους, οι μετανάστες που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα και η Ελληνική υπογεννητικότητα, τότε ως το 2020 το 20 με 35% των κατοίκων της χώρας μας θα είναι μουσουλμάνοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails