Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Θα στειρώσουν τα « Ελληνικά αδέσποτα» ;

Επικεφαλής της έρευνας Pfizer: Το εμβόλιο Covid είναι γυναικεία στείρωση

 

Σάλο έχει προκαλέσει άρθρο Γάλλου λοιμωξιολόγου για τους κινδύνους μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA από το εμβόλιο

Christian Perronne: Ήμουν πάντα υπέρ των εμβολίων, αυτή τη φορά όχι!

Υπάρχει πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. Τα πρόσωπα που κάνουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι τα γενετικά τροποποιημένα , τα μεταλλαγμένα των OGM (οργανισμοί γενετικά τροποποιημένοι).

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ! ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΟΛΑ στον αέρα η (Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών της Βρετανίας) Κ. Σονίδου: «ΟΧΙ δεν θα κάνω το εμβόλιο, διότι...»

 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν, Αν είχα οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ήταν πάντα διαθέσιμος να απαντήσει. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
Είναι υπάλληλος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: 247officedept@gmail.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails