Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ξεχείλισε ο βόθρος και μας έσπασε την μύτη.

 


Έβαλαν σε λειτουργία Predator και ΕΥΠ για να βρουν τον χρηματοδότη της «ΝΙΚΗΣ»! Έρχονται χειροπέδες σε χρηματοδότες, Ρασοφόρους και εισπράκτορες. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ εφημερίδες και κανάλια που έπαιξαν διαφημίσεις για το «πόθεν» πληρώθηκαν. Το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης πρεσβείας και του FBI στην Αθήνα για όσους «παίζουν» σε διπλό ταμπλό.

 

Μπαρδάκης και Βουρλιώτης έπιασαν δουλειά για 2 φακέλους - φωτιά! Σακούλες με «μαύρο χρήμα» σε δημοσιογράφους, κανάλια και σάιτ για την υποστήριξη ενός κόμματος. Η έρευνα του FIU Ουκρανίας που ζητάει στοιχεία για την διακίνηση 200.000.000 ευρώ που ξεπλένονται στην Ελλάδα την προεκλογική περίοδο από το «εγχώριο λευκό κολάρο» και τα ΜΜΕ.

 

Η ΝΙΚΗ, ο Ρέστης, το οικόπεδο-«φιλέτο» του Ορφανοτροφείου στον Λαιμό Βουλιαγμένης και οι Ρώσοι επιχειρηματίες

 

Ο «μετρ» της απάτης Αναστάσιος Γκίπης προφυλακίστηκε! Πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες σε βάρος του ότι «πούλαγε έρωτα» στις γυναίκες και «επενδύσεις» στους άντρες και άρπαζε δεσμίδες με 50αρικα. «Ήμουν εθισμένος στον τζόγο» θα ισχυριστεί στον ανακριτή. Το μοντέλο που εργαζόταν σε φαρμακείο και τον «έστειλε αδιάβαστο» αφού τις «έφαγε» 70.000 ευρώ.

 

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ασυλίας και της Σπυράκη ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο...

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη...

 

ΕΒΡΟΣ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑΣ! ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;;; Ο «ΚΑΟΥΜΠΟΗΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ

 

Οι κοριοί της ΕΛΑΣ φέρνουν στο φως πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία για τις παράνομες δοσοληψίες των κατηγορουμένων συνοριοφυλάκων με τους δουλεμπόρους

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails