Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος


Τρικυμία ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οκτώ στελέχη από την ομάδα των «87» αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, διαφωνώντας με τις επιλογές του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη

Πρόκειται για την Όλγα Γεροβασίλη, τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Γιάννη Ραγκούση, τον Κώστα Ζαχαριάδη, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, την Κατερίνα Νοτοπούλου, την Ελένη Συμεωνίδου και τη Ζωή Καρκούλια.

«Δεν νομιμοποιούμε διαδικασίες, συμπεριφορές και αποφάσεις, που ευτελίζουν και εμάς ως πρόσωπα και το Κόμμα μας» αναφέρουν στο κείμενό τους με το οποίο εκφράζουν τη διαφωνία τους κατά της εισήγησης του Κασσελάκη για τα κομματικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα ο  Παύλος Πολάκης έθεσε ευθέως θέμα ηγεσἰας στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λέγοντας «Η ηγεσία δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση. Χρειάζεται αλλαγή και εγώ θα συμβάλω σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής». Σε απάντησή του ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Εγώ δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή». Ο βουλευτής Χανίων, ο οποίος απομακρύνθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, 184 μέλη και στελέχη ζητούν την παραπομπή της Αθηνάς στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Μάλιστα ζητούν άμεση και κατά προτεραιότητα κλήση της σε απολογία για τα κρατικά εκατομμύρια που έλαβε το ινστιτούτο Prolepsis.

 

«Ξηλώνουν» τον Σ.Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η φατρία των «87» – «Να φύγεις τώρα» τον «προτρέπει» ο Π.Πολάκης

 

Ραγδαιες εξελίξεις με τον Παυλο Πολακη στη συνεδρίαση του Συριζα: Χρειάζεται αλλαγή ηγεσιας και εγώ θα συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια αλλαγής

 

Η είσοδος του προέδρου του ΣυΡιζΑ στη Βουλή, αποτελεί πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας

 

Τι θα απογίνουμε τώρα χωρίς την Ολγίτσα και τη Νοτοπούλου;

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails