Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Κύριοι της Ε.Ε.Τ.Τ δεν ντρέπεστε καθόλου; Tο ΤΗΛΕΑΣΤΥ είναι νόμιμο;


Με μια επιχείρηση αστραπή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κατέβασε χθες τις κεραίες του οικονομικού καναλιού SBC. Πρόκειται για το μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας μας που αν και μικρό μετέδιδε σε κανονικό χρόνο τις συναλλαγές του χρηματιστηρίου αλλά και αρκετές οικονομικές ειδήσεις. Μάλιστα το κανάλι προβάλλεται σε όλες τις οθόνες του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Την συγκεκριμένη συχνότητα που μετέδιδε το κανάλι την είχε δεσμεύσει το κανάλι της Βουλής ενώ ήδη έχει συχνότητες. Μάλιστα το SBC συνεργάζεται με το εγκυρότερο παγκόσμιο οικονομικό δίκτυο, το Bloomberg. Χθες το μεσημέρι η αστυνομία μαζί με τεχνικούς πήγαν στον Υμηττό όπου κατέβασε τις κεραίες του καναλιού ενώ συνέλαβε εν μέσω διαπληκτισμών τον ιδιοκτήτη του καναλιού Ηλία Κοπανίτσα.

Εμείς από τις 22/11/2009 με το πόστ Παρανομεί αισχρά το ΤΗΛΕΑΣΤΥ του χοντρού. έχουμε καταγγείλει την παρανομία του σταθμού του καρατζαφύρερ αλλά κανένας φορέας η υπουργείο που κοπτεται για την νομιμότητα δεν έχει κάνει τίποτα. Επανερχόμαστε με την ευκαιρία του κατεβάσματος του SBC και τους υπενθυμίζουμε.

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΛΟΓΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ;

O συγκεκριμένος σταθμός διαθέτει άδεια μόνο τοπικής εμβέλειας, εξακολουθεί να εκπέμπει -παρανόμως εξυπακούεται- σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκπρόσωποι του «Κόμματος Καταναλωτών Ελλάδος» παρέδωσαν πέρσι στον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο υπόμνημα με όλες τις καταγγελίες που αφορούν, όπως λένε, στις παράνομες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού του ΛΑΟΣ. Τι έγινε; TΙΠΟΤΑ ? Ο φάκελος περιελάμβανε όλη την ιστορία εντοπισμού των παράνομων κεραιών του σταθμού σε διάφορα σημεία της χώρας, καθώς και όλα τα επίσημα έγγραφα από το ΕΣΡ, την ΕΕΤΤ αλλά και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)! Τώρα, σύμφωνα με έγγραφο της ΕΕΤΤ, δεκάδες παράνομες κεραίες του Τηλεάστυ εκπέμπουν παντού στην Ελλάδα. Παρά τις αποφάσεις του ΕΣΡ (δεν ξεπερνούν τις 4 από το 2005 ως το 2009), η εκπομπή του προγράμματος συνεχίζεται σε όλη τη χώρα. Τι σημαίνει αυτό; Σα να παρακολουθούμε στην Αθήνα ένα τοπικό κανάλι της Αλεξανδρούπολης!
«Ο τηλεοπτικός σταθμός Τηλεάστυ είναι στην ουσία ιδιοκτησίας ΛΑΟΣ και γεννιέται το ερώτημα πώς ένα κόμμα που εκπροσωπείται στο ελληνικό Κοινοβούλιο δικαιούται μέσου του τηλεοπτικού του σταθμού να παρανομεί. Δεν είναι μόνο οι αναφερόμενες περιοχές. Σε όλη την Ελλάδα έχει εγκαταστήσει μηχανήματα και κατεβάζει το δορυφορικό και το μετατρέπει σε τοπικό. Έτσι με απλή κεραία το πιάνει κάποιος σε τοπικούς δίαυλους. Δηλαδή καραμπινάτη παράβαση των κανόνων. Αλλά είπαμε ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ είναι αυτός και έχει πλήρη ασυλία από τις εκάστου κυβέρνησης. Τώρα που είναι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερη ασυλία αφού τον χρειάζονται για να ροκανίζει, την Νου-δούλα. Άσε που θα βγει και θα πει δεν είναι δικό μου αλλά του γιου μου και της γυναίκας μου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails