Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμη η "σούπα" του ΠΑΣΟΚ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!


Ο Μπόλαρης στηρίζει Τρεμόπουλο-Soros και παρεμβαίνει υπέρ του για θέμα που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη!
Άλλωστε ένας άνθρωπος
που είπε ότι η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Ελληνική,
που είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι ΕΘΝΙΚΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ,
που στήριξε το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" αναγνωστικό του Ουρανίου Τόξου,
που πήρε υποτροφία από τον Soros,
που δεν θέλει να γίνει ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη,
και που ζήτησε να φύγουν (!) οι Πόντιοι από τη Θράκη ... δεν γίνεται να ΜΗΝ στηριχθεί από τον κ.Μπόλαρη. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!.

Αξίζει να διαβάσετε δίπλα τι γράφει "οπαδός" του κ.Μπόλαρη, για τον Τρεμόπουλο. . Τα έγραφε ωραία για τον κ.Τρεμώφ! Έτσι τον αποκάλεσε. Έβαλε και το πράσινο δολάριο ο συνάδελφος μακεδονομάχος αλλά ο Μάρκος Μπόλαρης ...είναι αλλού.

Συναλλάσσεται πολιτικά με τους "Soro-πράσινους" , τους στηρίζει και τους συμπονά.Μένει να δούμε αν θα τους δώσει καμιά αντιδημαρχία όπως ο Γιωργάκης που ήθελε να τους δώσει Υπουργείο!
Η στήριξη των "Soro-Πρασίνων" δεν πάει ΟΥΤΕ σε τυχαία πρόσωπα , ΟΥΤΕ χωρίς αντάλλαγμα.


Πιστεύει κανείς ότι ο Τρεμόπουλος θα στήριζε ποτέ έναν Μακεδονομάχο που θα δούλευε κόντρα στα συμφέροντα του Soros και των ΗΠΑ;
Θα στήριζε ποτέ ο Τρεμόπουλος κι ο Μπουτάρης έναν πραγματικό πατριώτη που θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους για να μην ξεπουληθεί η Ελλάδα από τους προδότες ;
Θα στήριζε ποτέ κάποιον που θα είχε τα κότσια να αντιμιλήσει στον Γιωργάκη Βαλλιανάτο Παπανδρέου για το συμφέρον της Μακεδονίας; ΟΧΙ φυσικά. Και ο Μάρκος Μπόλαρης βγάζει την ουρά του απ' έξω κι αφήνει τους Αμερικανοεβραίους της κυβέρνησης των Αθηνών να καταλήξουν σε λύση για το όνομα της Μακεδονίας μας.

Κι ο Μπουτάρης-ΔΡΑΣΗ-Soros στηρίζει Μπόλαρη.Ο Έλληνας κροίσος στηρίζει Μπουτάρη και Μπόλαρη.Έχουν τις ίδιες αξίες προφανώς .

Επίσης ο Μπόλαρης στηρίζει στην Έδεσσα τον Ιωάννη Σόντρα που στηρίζουν και οι Βουλγαρίζοντες.


Κι αυτός από τη χαρά του χορεύει "GOCE DELCEV"Είμαστε μία ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails