Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Άνθρακες ο θησαυρός του Γελοίου Σαμαρά.
Η Ελλάδα πέτυχε την αύξηση των διαθέσιμων πόρων σε σύγκριση με την αρχική πρόταση τόνισε ο γερμανοτσολιάς πρωθυπουργός που μας περνά για πολύ μαλάκες σε συνέντευξη τύπου, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.

Όπως είπε «η Ελλάδα παίρνει πάνω από 14,5 δισ ευρώ μόνο από το… καινούργιο ΕΣΠΑ». Το ποσό αυτό είναι περίπου μισό δισ. επιπλέον από το ποσόν που αρχικά είχε συζητηθεί.

Παράλληλα ….άλλα 1,8 δισ θα δοθούν για έργα αγροτικής ανάπτυξης, συν - όπως εκτίμησε - άλλα δύο δισ. από την αναθεώρηση των ποσοστών με τα οποία συμβάλει η Ελλάδα στον κοινοτικό προϋπολογισμό, λόγω της μεγάλης μείωσης του ΑΕΠ.

Αυτά τα δύο δισ. αναμένεται να δοθούν στη χώρα, μετά το τέλος του 2016.


Υποστήριξε επίσης ότι η χώρα θα λάβει στήριξη από το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για τους νέους, ύψους 6 δισ. ευρώ, δεδομένου ότι η χώρα έχει την υψηλότερη ανεργία στους νέους…. όμως δημιουργημένη από τους …ευρωπέους δανειστές μας
Ενδεικτικό της …επιτυχίας του είναι …ότι στον προηγούμενο προϋπολογισμό η Ελλάδα είχε λάβει 10 δισεκατομμύρια ευρώ περισσότερα.
Θα πρέπει να πανηγυρίζουμε που θα πάρουμε λεφτά από τα…..ΕΣΠΑ . δεν μας λέει όμως ότι που θα βρουν τα λεφτά οι άφραγκοι μικρομεσαίοι για να βάλουν την συμμετοχή τους σε αυτά, διότι γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ,θέλουν… συμμετοχή. Βάζω τριάντα αλλά βάζεις και εσύ είκοσι. Όπως του έκαναν οι ..καταριανοι.   Ήδη στέκουν από τα προηγούμενα  ΕΣΠΑ ανεκμετάλλευτα 11 δις ευρώ , που ….παραμένουν αναξιοποίητα». Ο κοσμάκης πάλι στην δίαιτα θα είναι, διότι δεν έχει λεφτά να φτιάξει ….διαστημόπλοια κατά τον Χατζηδάκη. Αυτά τα προγράμματα είναι για τα λαμόγια τύπου Μπόμπολα όπως μπορείτε να δείτε εδώ  Η Ελληνικός Χρυσός κερδίζει 4.240 ευρώ από το ΕΣΠΑ για κάθε άνεργο που “εκπαιδεύει”! και για τα αιώνια τρωκτικά που θα αρχίσουν ξεκοκαλίζοντας τα με νέα μαϊμού ΙΕΚ ,σεμινάρια για άνεργους, ψευτοεπιχειρήσεις με τρομακτικές υπερτιμολογήσεις για να μην βάλουν συμμετοχή, και άλλα πολλά.  
Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πάρουν τους ….ευρω ...όρχεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails