Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Πάτε καλά ρε … φορομπήχτες; Ο… λόγος του ..Βέρτη είναι …συμβόλαιο.Ενώ η μισή Ελλάδα με τον άλφα η βήτα τρόπο είναι ανασφάλιστη , Χωρίς συμβόλαιο βρέθηκε να τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία» ο …τραγουδιστής Νίκος Βέρτης κατά τη διάρκεια ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε μαγαζιά της Παραλιακής και ασφαλώς είναι θεματάρα που υπερκαλύπτει τις… μίζες. Λένε ότι ο Πρετεντερης θα αφιερώσει την επομένη ..ανατροπή σε αυτή την …αποτρόπαια , και αντεθνική πράξη.  

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τον έλεγχο που έγινε στο κέντρο, δεν επεδείχθη το ιδιωτικό συμφωνητικό - συμβόλαιο της επιχείρησης με την εταιρεία του τραγουδιστή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο, αλλά όπως είπε, δεν το είχε μαζί του και θα προσκόμιζε η εταιρεία του.

Στο ίδιο μαγαζί εντοπίστηκαν επίσης δύο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι αγνώστου προέλευσης  , οι οποίοι δεν είχαν καταχωρηθεί στο …Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.), ενώ μία ακόμη περίπτωση ανασφάλιστης εργασίας διαπιστώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο». Σημειώνεται ότι βάσει της σχετικής νομοθεσίας, το πρόστιμο για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο ανέρχεται σε 10.500 ευρώ το οποίο εάν το εφαρμόζαμε θα είχαμε λύσει το …δημόσιο χρέος αφού σίγουρα η παραβατικότητα το υπερκαλύπτει.  Μιλάμε για ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες ανασφάλιστους επί 10.500 ; Καθαρίσαμε και θα έχουμε και ..πλεόνασμα ,χωρίς …μετενέργειες και …διαθεσιμότητες.  

Από την Οικονομική Αστυνομία ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails