Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συγκοινωνούντα δοχεία ….Σύριζα – Πυρήνες της φωτιάς - παρακράτος.




Στην αντεπίθεση περνά η τρομοκυβέρνηση για το θέμα των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση (σχέσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία) που έχουν προκαλέσει πολιτικό σεισμό.
Λίγο μετά τις 12:30  ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μαζί με τον Μιχάλη Καλογήρου, γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, και τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο μετέβησαν  στον Άγρειο Πάγκο και θα συναντηθούν με την εισαγγελέα Ευτέρπη Κουτζαμάνη και προτίθενται να ζητήσουν ενημέρωση για την υπόθεση, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται «πυρ και μανία» με τον τρόπο που έχει γίνει η διαχείριση εγγράφων απόρρητου υλικού, δηλαδή η κατάθεση συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες και κρατουμένους.
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να προβούν σε κάποιου είδους νομική κίνηση, ωστόσο υπάρχει σκέψη για κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για τη διαχείριση των απόρρητων εγγράφων. Μια κίνηση που στρέφεται ασφαλώς κατά του Γιάννη Πανούση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν πολλά κυβερνητικά στελέχη που σκέπτονται το ενδεχόμενο να κάνουν δικαστικού τύπου κινήσεις εναντίον του πρώην υπουργού. Είναι το γνωστό αριστερό κόλπο. Στο τέλος θα τον βγάλουν …πράκτορα ξένων δυνάμεων .  
Ο επικεφαλής της ΕΥΠ θα κάνει αγωγή στο Mega;
Όπως υποστηρίζει επίσης η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης μελετά το ενδεχόμενο να καταθέσει αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega για την αναπαραγωγή «διαλόγων» του ιδίου με στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με τα όσα αναπαρήγαγε το Mega, συνεργάτης του πρωθυπουργού από το Μαξίμου επικοινώνησε με τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο επίμαχος διάλογος είναι ο εξής:
Στέλεχος Μαξίμου: «Τι πράγματα είναι αυτά; Η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ελέγχουμε τίποτα εκεί;».
Διοικητής ΕΥΠ: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί, με άδεια εισαγγελέα, υπόπτους για τρομοκρατία και κρατούμενους για τρομοκρατία. Αν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, καλέσει έναν από τους υπόπτους ή δέχεται κλήσεις από αυτόν, τότε και η δική του τηλεφωνική συνδιάλεξη καταγράφεται».
Αυτός ο διάλογος φέρεται να ενόχλησε τον διοικητή της ΕΥΠ, ωστόσο από την Κατεχάκη δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails