Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Ξυπνάτε ζώα. Ο Στουρνάρας έχει στήσει δικό του παρακράτος.
Την οργάνωση και την εκτέλεση πραξικοπήματος σε βάρος της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα σε συνεργασία με εγχώρια κέντρα και απόστρατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, περιγράφουν με εντυπωσιακή ακρίβεια δύο αντιπολιτευόμενες κυριακάτικες εφημερίδες.
Σε ότι αφορά αυτά που γράφει το Πρώτο Θέμα περί επεξεργασίας σχεδίου αντιμετώπισης από την χώρα απόπειρας στραγγαλισμού από τις Βρυξέλλες με στέρησης ρευστότητας και συνεπώς δημιουργίας προβλημάτων στην διατροφική εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας, έγκαιρη πρόβλεψη για δημιουργία αποθέματος φαρμάκων κλπ. προκειμένου να υποκύψει η κυβέρνηση και να υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο, αλλά και μέτρα για την τήρηση της δημόσιας τάξης κλπ. ήταν γνωστά. Όπως και την εμπλοκή των ΕΔ σε όλη αυτή την εθνική προσπάθεια μέσω των εργοστασίων φαρμάκων των ΕΔ κλπ.
Αυτά όμως που γράφει η Καθημερινή στο σημερινό της φύλλο, ήταν μεν γνωστά σε γενικές γραμμές, αλλά εδώ αποκαλύπτεται από μια φιλική προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, εφημερίδα, ουσιαστικά ένα πραξικόπημα, μια υπονόμευση της νόμιμης κυβέρνησης, κι ενώ μάλιστα είχε σχετική γνωμάτευση από τον πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρώην πρωθυπουργό Πάνο Πικραμμένο (πολύ σημαντικός και σοβαρός άνθρωπος που δυστυχώς υπηρέτησε μόνο ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός την χώρα το 2012), ότι όλες οι ενέργειες και οι προετοιμασίες της κυβέρνησης ήταν στο πλαίσιο του Συντάγματος!
Είναι εντυπωσιακό ότι σύμφωνα με όσα περιγράφει την Καθημερινή, ο Γ.Στουρνάρας λειτούργησε ως "5η Φάλαγγα", υπονόμευσε τη νόμιμη κυβέρνηση στο όνομα της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη και προχώρησε μάλιστα και σε ενέργειες εν είδη εκτελεστικής εξουσίας χρησιμοποιώντας τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ Γ.Ραχωβίτσα (!) να οχυρώσει (!) το νομισματοκοπείο για να μην έχει η κυβέρνηση που είχε εκλέξει ο λαός πριν από έξι μήνες την δυνατότητα πρόσβασης στα συναλλαγματικά αποθέματα της χώρας!
Είναι πραγματικά απίστευτη η λεπτομερής καταγραφή μιας σειράς παράνομων (επιεικώς) ενεργειών από τον διοικητή της Τράπζας της Ελλάδος, πρώην υπουργοού Οικονομικών επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και ΔΗΜΑΡ αρχικά) και βέβαια εκ των βασικών πυλώνων της διακυβέρνησης Σημίτη.
Ας δούμε όμως το ακριβώς λέει δημοσίευμα:
Είχαν οργανωθεί δύο μυστικές αποστολές σε δύο διαφορετικές ηπείρους για επίσκεψη σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην έκδοση νομισμάτων. Από τις επαφές των ομάδων που, σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν σε γνώση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είχε προκύψει ότι θα χρειαζόταν ένα μήνα για το τύπωμα του νομίσματος από τη στιγμή που θα δινόταν η σχετική εντολή.
Ουδέν μεμπτόν. Ακόμα και ως μπλόφα απέναντι στις Βρυξέλλες, έπρεπε να υπάρξει μία τέτοια κίνηση και εν πάση περιπτώσει εδώ παιζόταν η εθνική κυριαρχία και η κυβέρνηση είχε ανέλθει στην εξουσία με ένα πρόγραμμα που δεν απέκλειε κάτι τέτοιο και είχε υπερψηφιστεί από τους πολίτες.
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε συστήσει μυστική ομάδα ειδικών αποστολών η οποία θα διαπραγματευόταν με τη Ρωσία, ώστε να καταφέρει να εγκαθιδρύσει μια πιστωτική γραμμή αφενός και αφετέρου θα αναζητούσε τρόπους με τους οποίους θα έπρεπε να γίνεται η καταβολή των υποχρεώσεων του Δημοσίου, στην περίπτωση που τελικά οι συνομιλίες κατέρρεαν.
Τίποτα το νέο. Όλα αυτά είχαν καταγραφεί με ακρίβεια από την άνοιξη και το καλοκαίρι.
Το σχέδιο Βαρουφάκη για χρήση παράλληλου συστήματος πληρωμών είχε απορριφθεί διότι εθεωρείτο βέβαιο πως οι αντιδράσεις που θα προκαλούσε θα ήταν τεράστιες και απρόβλεπτες και για τον λόγο αυτό, έστω και σε πρώϊμο στάδιο, επικράτησε η σκέψη να χρησιμοποιηθούν τα αποθεματικά σε ευρώ του Νομισματοκοπείου, τα οποία, όμως, δεν είχαν την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Κι εδώ δεν υπήρχε κανένα ζήτημα. Ολα φυσιολογικά και νόμιμα. Από την στιγμή που η ΕΚΤ επέλεγε τον δρόμο του εκβιασμού και του "στραγγαλισμού" η χώρα έπρεπε να αμυνθεί με όποιο τρόπο είχε. Είναι σα να έγραφε κάποιος το 1940 ότι επειδή κάναμε πόλεμο με την Ιταλία σταμάτησαν να μας δανείζουν λεφτά. Τι πιο λογικό...
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ο Γ.Στουρνάρας ήταν ενημερωμένος για την πιθανότητα το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε κινήσεις οι οποίες θα οδηγούσαν σε σπάσιμο της θηλειάς της ΕΚΤ, πριν ακόμα από την προκήρυξη του δημοψηφίσματος, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να... κινηθεί! Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αποφάσιεε να κινηθεί κατά της κυβέρνησης της χώρας! Και ακόμα δεν το έχει διαψεύσει ο Γ.Στουρνάρας!
Και τι έκανε;
Αρχικά, στις 26 Ιουνίου ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για το ενδεχόμενο να υπάρξουν κινήσεις από το υπουργείο Οικονομικών οι οποίες κατά την εκτίμησή του "θα έθεταν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της χώρας στο ευρώ", προχωρώντας στην υιοθέτηση παράλληλου νομίσματος, ενώ παράλληλα θα εζητείτο από τον ίδιο να υπογράψει σχετική νομοθετική πράξη.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την εφημερίδα, διαβεβαίωσε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν επρόκειτο να βάλει την υπογραφή του σε οποιοδήποτε έγγραφο έθετε την παραμονή της χώρας στο ευρώ εν αμφιβόλω.
Δηλαδή, ο Γ.Στουρνάρας, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα εν προκειμένω, προχώρησε σε μία πολιτική πράξη, πέρα και μακριά από οποιοδήποτε καθήκον και πρόβλεψη αναφέρει περιγραφή των καθηκόντων του ως διοικητής της ΤτΕ.
Στη συνέχεια, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρας, επικοινώνησε με τον άλλωστε πολιτικό του προϊστάμενο και πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτη Πικραμένο, αμέσως μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας ζήτησε από τον κ. Πικραμένο να μάθει αν η κυβέρνηση είχε δικαίωμα να εκδώσει διπλό νόμισμα!
Απίστευτο; Δύο ημέρες πριν τη διενέργεια του δημοψηφίσματος ο κ. Πικραμένος απήντησε, δια δικηγόρου απεσταλμένης του, στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι το Σύνταγμα δεν παίρνει θέση αναφορικά με την αναστροφή εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και τα σχετιζόμενα με την έκδοση νομίσματος ορίζονται με νόμο και κατά συνέπεια απαιτούν απλή πλειοψηφία.
Με απλά λόγια του απάντησε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα μια κυβέρνηση να ανακτήσει την εθνική κυριαρχία που συνιστά η εκχώρηση στην ΕΚΤ εκτύπωσης εθνικού νομίσματος!
Παρά την σαφή απάντηση του Π.Πικραμένου, όμως, ο Γ.Στουρνάρας δεν φαίνεται να κάμφθηκε, ούτε να τον ενδιαφέρει η νομιμότητα των κυβερνητικών ενεργειών.
Ετσι, πληροφορούμενος (σ.σ.: δεν χρειαζόταν καμιά ειδική πληροφόρηση! Λογικό ήταν ότι μια κυβέρνηση θα έκανε χρήση των αποθεματικών χωρίς να ζητήσει την άδεια της ΕΚΤ) ότι η κυβέρνηση θα έκανε χρήση των αποθεματικών ύψους 17 δισεκατομμύρια ευρώ "έσπευσε να θέσει σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης τους υπαλλήλους ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος. Μάλιστα, ο Γιάννης Ραχωβίτσας πρώην υπαρχηγός της ΕΛΑΣ και σύμβουλος ασφαλείας της ΤτΕ επικοινώνησε με τους αρμόδιους στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, τους ενημέρωσε για τις πληροφορίες, ώστε να είναι έτοιμοι, αν παραστεί ανάγκη, να φτάσουν στο σημείο εντός ελαχίστων λεπτών"!
Μέχρι να διαψευστούν αυτά από την εφημερίδα, φυσικά ισχύουν και νομίζουμε ότι εδώ θα πρέπέι να ενδιαφερθεί κάποιος εισαγγελέας.
Ο διοικητής της Τράπζες της Ελλάδος εξέδωσε εντολές ένοπλης φύλαξης των αποθεματικών έναντι ποιων; Εναντι της κυβέρνησης της χώρας; Αυτό λέγεται κανονικό πραξικόπημα!
Από που προκύπτουν τέτοιες αρμοδιότητες και από που προκύπτουν αρμοδιότητας στον επικεφαλής της ασφάλειας της ΤτΕ να επικοινωνεί με την ΕΛΑΣ και "Να θέτει την ΕΛΑΣ σε συναγερμό";
Υπάρχουν νόμοι και διαχωρισμός των εξουσιών, ναι ή όχι; Ποιος νόμος περιγράφει τέτοια διαδικασία; Ποιος δίνει στον διοικητή της ΤτΕ να στέλνει ενόπλου για να αποτρέψουν κυβερνητικές ενέργειες; Πώς είναι δυνατόν να στέλνονται από την ΤτΕ στην ΕΛΑΣ "Οδηγίες;" Πού ήταν η πολιτική ηγεσία της εποχής; 
Η υπόθεση δεν είναι απλά σοβαρή. Είναι πολύ σοβαρή και έχει να κάνει με τον σκληρό πυρήνα των δημοκρατικών και συνταγματικών ελευθεριών, οι οποίες, όπως περιγράφονται και δεν έχουν διαψευστεί ακόμα από κανένας από τους αναφερόμενους ως πρωταγωνιστές, είναι παράνομες και υπονομευτικές του δημοκρατικού πολιτεύματος...
Ολα αυτά ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με την πολιτική της κυβέρνησης της εποχής. Εδώ είναι θέμα δημοκρατίας. Τόσο απλά...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΕΝΦΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ
 
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΙΕΖΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...
ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ ...
ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
 
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ

 
 
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ...


ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΟ ΕΝΔΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΟΡΑΤΟΥΣ Ή ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ Ν’ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ,
ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΤΕ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡΙ.ΠΡΩΤ 6199/04-09-2015
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ( στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ 28/Ο9/2012
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣiΣ== ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η

ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ

ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2.3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ &ΤΑΜΕΙΑΣ.

Email ellinonsyneleysis@gmail.com.
Γραφείο πληροφορίες Λ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 210 2323639 κα ΣΩΖΟΥ.

ΚΑΙ ΣΕ 130 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails