Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Kαι ο Τράγκας είναι εδώ.


Ο Γιώργος Τράγκας φαίνεται να είναι μέτοχος της TACANA PORTFOLIO S.A. Περιγραφή: http://www.thepressproject.gr/build12/elink.gifμε έδρα τον Παναμά και μάλιστα... κρυφός μέτοχος αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του επιμελητηρίου δεν εμφανίζεται πουθενά.

Σημειώνεται ότι όταν είχε εμφανιστεί το όνομά του δημοσιογράφου στη Λίστα Λαγκάρντ, είχε υποστηρίξει ότι βρισκόταν εκεί εξαιτίας μιας συναλλαγής του 2001 και είχε ισχυριστεί ότι το όνομά του βρισκόταν εκεί εξαιτίας σκοπιμοτήτων.

Αυτή τη φορά όμως (αν φυσικά δεν πρόκειται για συνωνυμία) η TACANA PORTFOLIO S.A. φαίνεται να είναι ενεργή υπεράκτια εταιρία και μάλιστα να έχει ιδρυθεί στις 28 Νοεμβρίου του 2014.


 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>https://offshoreleaks.icij.org/search?c=GRC&cat=1&e&j&q&utf8=%E2%9C%93



Στην εν λόγω βάση δεδομένων μπορεί κανείς μάλιστα να βρει πλέον και πολλές... ελληνικές πτυχές. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας τη λέξη «Greece» στην πτυσσόμενη μπάρα αναζήτησης με τις χώρες στον ιστότοπο offshoreleaks.icij.org εμφανίζονται ξαφνικά στην οθόνη στοιχεία για: 223 υπεράκτιες εταιρείες, με τις οποίες σχετίζονται 400 ονόματα δικαιούχων-στελεχών, 77 μεσάζοντες και 313 διευθύνσεις, οι περισσότερες στην Αθήνα.




Το ρεκόρ το κατέχει  Ο Λάτσης με πάνω από 50 ofshorre.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails