Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Επέστρεψε στην Τουρκία ο «Σουλτάνος» Τον έσωσε ο… "Εβρος"




Ο διοικητής της 1ης τουρκικής Στρατιάς που ελέγχει το μέτωπο του Έβρου  και διοικεί την Ανατολική Θράκη και την Κωνσταντινούπολη, ήταν αντίθετος με το πραξικόπημα και απείλησε ευθέως με πόλεμο. Αυτή η απειλή έφερε και την εσπευσμένη ανακοίνωση του λευκού οίκου όπου ο Ομπαμα ομιλεί για στήριξη της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, και μήνυμα προς όλες τις πλευρές να αποφευχθεί η αιματοχυσία και η βία.
  Αυτή η απειλή ήταν μάλλον και η «αχίλλειος φτέρνα» των πραξικοπηματιών, που έφερε τον πανικό σε όλους, και τα πάνω – κάτω. Μάλλον ήταν ο άσσος στο μανίκι του Ερντογάν. 

Για φαντασθείτε να μπουκάριζε στον Έβρο τι θα γινόταν; 

Οδεύαμε ολοταχώς για τον τρίτο παγκόσμιο.

 

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Τουρκίας: Το πραξικόπημα τελείωσε – Οι υπαίτιοι θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία


Αυτός είναι ο εγκέφαλος του πραξικοπήματος Διαβάστε περισσότερα για τον Μουχαρέμ Κοσέ ΕΔΩ.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και άλλοι αξιωματούχοι κατηγόρησαν νωρίτερα τον Γκιουλέν και τους υποστηρικτές του για την απόπειρα πραξικοπήματος. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η μη κυβερνητική οργάνωση «ο συνασπισμός για τις κοινές αξίες» (AfSV), που συνδέεται με τον ιμάμη Φετχουλάν Γκιουλέν, καταδίκασε με ανακοίνωσή της την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία.





Μέσω της εφαρμογής του Facebook "Live" οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μεταδίδουν ζωντανά από διάφορες περιοχές της Τουρκίας τι συμβαίνει στη χώρα.

Δείτε ζωντανά εδώ: https://www.facebook.com/livemap/?__mref=message_bubble
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails