Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Αυτή η Ευρώπη χρειάζεται μια ατομική βόμβα για να συνέρθει.




Η μάχη για τη γαλλική προεδρία έχει ουσιαστικά κριθεί. Αυτό που φοβόντουσαν το γαλλικό κατεστημένο, το διευθυντήριο των Βρυξελλών και πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, δεν συνέβη. Ο χωρίς κόμμα δήθεν «κεντρώος» υποψήφιος Τσακαλωτος - Μακρόν, εκλεκτός των τραπεζιτών και του συστήματος, αφού ήταν επί των οικονομικών επι ΟΛΑΝΤ,  θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την Μαρίν Λεπέν του αντιευρωπαϊκού «Εθνικού Μετώπου», η οποία προηγείται με οριακή διαφορά στην μέχρι τώρα καταμέτρηση ψήφων.
Το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί από τώρα γνωστό: Με μεγάλη ή μικρή διαφορά ο Μακρόν θα κερδίσει και θα είναι ο πρώτος πρόεδρος  της Γαλλίας που δεν εκφράζει κάποιο κόμμα και δεν θα έχει την κοινοβουλευτική του στήριξη. Αυτό σημαίνει «συγκατοίκηση» με έναν πρωθυπουργό που θα προέρχεται από τη ρεπουμπλικανική δεξιά ή από το σοσιαλιστικό κόμμα.
Στα 20 εκατομμύρια των καταμετρημένων ψήφων, επί των οποίων το υπουργείο Εσωτερικών διαμόρφωσε τα ποσοστά που μεταδόθηκαν προηγουμένως δεν περιλαμβάνονται ψήφοι από τις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας.
Ο κ. Μακρόν φαίνεται να προηγείται με 23,7% έναντι 21,9% της κυρίας Λεπέν. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η διαφορά ανάμεσα στους δύο ανθυποψήφιους οι Γάλλοι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας την μεθεπόμενη Κυριακή, στις 7 Μαΐου.


Ο Γερμανόδουλος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ τηλεφώνησε στον Εμανουέλ Μακρόν για να τον συγχαρεί για την θέση του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ανακοίνωσε η Γαλλική Προεδρία. Ο Πρόεδρος Ολάντ, το κόμμα του οποίου έλαβε μόλις το 6,2% και καταποντίστηκε, υποστηρίζει τον πρώην υπουργό Οικονομίας του.


 

Mon Dieu... Αυτή η... χιμπατζό-γρια, είναι η επομένη Πρώτη Κυρία τής Γαλλίας !!!



"Αυτή είναι η γυναίκα του υποψηφίου Γάλλου του Μακρόν (39 ετών) για αύριο... Ήταν καθηγήτρια του στο λύκειο, παντρεμένη με 3 παιδιά. Χώρισε από τον άντρα της, άφησε τα παιδιά της και παντρεύτηκε αυτό το τσογλάνι που θέλει να γίνει πρόεδρος της γαλλικής ρεπούμπλικας παρακαλώ. Τώρα δε δουλεύει, ζει με τη σύνταξη της κυρίας, πριν ήταν συνεργάτης των Rothschild.
Να συμπληρώσω εδώ λοιπόν εγώ, ότι μιλάμε για ένα γάμο, που έγινε καθαρά, μόνο για την επίτευξη αυτού του στόχου!
Την κατάληψη της προεδρίας της δημοκρατίας από έναν που δεν αρέσκεται σε γυναίκες!
Ομοφυλόφιλος γαρ!"
Jacques d'Albignac


Πανστρατιά προδοτών υπέρ του Μακρόν! «Δημοκρατικό μέτωπο» κατά της Λεπέν

 

Σεισμός στη Γαλλία: Φιγιόν, Δεξιοί, κομμουνιστικό κόμμα και σοσιαλιστές καλούν τους Γάλλους να ψηφίσουν Μακρόν στον δεύτερο γύρο

 

Όλη η Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη στηρίζει Μακρόν

 

Βρυξέλλες και Βερολίνο «ψηφίζουν» Μακρόν...

 

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει ο Μελανσόν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails