Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Όσοι θέλουν πόλεμο θα μείνουν με το πουλί στο χέρι.




Η παγκόσμια τράπεζα λέει όχι, γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα.
Η πλανητική ιμπεριαλιστική κακουργία με ηγέτιδα δύναμη τους πολεμικούς μηχανισμούς των ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τα Συρία.
Η συνταγή γνωστή: Πριν από τον βομβαρδιστικό όλεθρο ξεκινάει η τρομοκρατική προβοκάτσια, μέσα από τους πρακτορικούς μηχανισμούς των διεθνών ΜΜΕ.


Η προβοκατόρικη καταιγίδα της διεθνούς δημοσιογραφικής πορνείας που υστερικά πιπίλιζε το παραμυθάκι του βομβαρδισμού παιδιών με χημικά από τον Άσαντ, συνοδεύτηκε άμεσα με την πολεμική καταιγίδα του βομβαρδισμού της Συρίας από τους «ανθρωπιστές» δολοφόνους των ΗΠΑ.

Το προσφιλές παραμυθάκι της χειραγωγούμενης δημοσιογραφίας είναι τα «χημικά»: Χθες Ο Σαντάμ «είχε χημικά», τώρα ο Ασαντ «ρίχνει χημικά».
Η «προβοκάτσια των χημικών». Με αυτό το παραμυθάκι που, σε συντονισμό και διατεταγμένα, μας γανώνουν το κεφάλι οι προπαγανδιστές–προβοκάτορες του θεάματος και της «πληροφόρησης» (ΜΜΕ) ,την ίδια στιγμή που Τα Η.Ε δηλώνουν ότι δεν είναι σίγουροι ότι τα χημικά τα έριξε ο ΑΣΑΝΤ και κλείνουν προς την δήθεν αξιωματική αντιπολίτευση . Οι ίδιοι που έλεγαν τον Τραμπ  ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ υιοθετούν την τακτική του.  
Όσο για τους μαλάκες που μιλούν για πιθανή σύγκρουση Ρωσίας- Η.Π.Α, θα μείνουν με το πουλί στο χέρι, όπως έμειναν και με το θερμό επεισόδιο Τουρκίας – Ελλάδας.
Αυτά συμβαίνουν με τους Αμερικανούς προέδρους όταν στενεύονται κάπως και καλύτερα απ’ όλους το είχε θέσει το ζήτημα ο ναύαρχος Γουίλιαμ Κρόου, λέγοντας:
«Άμα θες να είσαι σπουδαίος πρόεδρος πρέπει να κάνεις πόλεμο. Όλοι οι σπουδαίοι πρόεδροι διεξήγαγαν πολέμους.»
  


Συνήθως οι αμερικανοί κάνουν πολέμους με υποδεέστερους . Μερικές φορές την έπαθαν και μερικές βγήκαν νικητές. Οπότε να κοιμούνται ήσυχοι και οι Ρώσοι, και οι αμερικανοί, όπως μπορούμε  να κοιμούμαστε και εμείς ήσυχοι από την «Τουρκική απειλή».
Δεν έχουν καταλάβει τα αιώνια βλήματα ότι την πανωλεθρία και την καταστροφή της χώρας δεν μας την έκαναν οι «μουσουλμάνοι τούρκοι»,  αλλά οι «χριστιανοί ευρωπαίοι».
Η αρχιπουστάρα  Ντάισενμπλουμ  το παλιορεμάλι ο Γιούνκερ, ο αρχιναζί Σόιμπλε και η Μερκελ δεν είναι μουσουλμάνοι , αλλά “χριστιανοί σύμμαχοι”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails