Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ μπροστά του ειναι...Παρθενόπη.



Τα βρωμοκουμμούνια της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ έχουν αναλάβει την «περιφρούρηση» του χώρου έξω από το Παλαί Ντε Σπορ, από τις 6 το απόγευμα, για λογαριασμό του σύν . .τροφου τους Τσίπρα. Σε προσαγωγές περίπου 10 ατόμων προχώρησαν οι «αστυνομικές δυνάμεις» έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, πριν την ομιλία του ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ.
Προ ολίγου, οι καταδότες της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης εντόπισαν έξω από τον χώρο της ομιλίας και υπέδειξαν στους αστυνομικούς τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο και περίπου δέκα πολίτες, οι δε αστυνομικοί τους προσήγαγαν και τους οδήγησαν στα «κεντρικά» της Ασφάλειας… 
Όπως δήλωσε ο κ. Τάτσιος, η προσαγωγή του έγινε χωρίς καμία δικαιολογία .
Οι υπόλοιπες προσαγωγές, έγιναν -σύμφωνα με την Αστυνομία- γιατί τα άτομα κρίθηκαν… «ύποπτα για πρόκληση έντασης εντός του χώρου της εκδήλωσης»!!!
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πρωτοστάτησε στους αγώνες του κινήματος κατά της συμφωνίας Πρεσπών και είχε μάλιστα καταθέσει μήνυση κατά του πρ.ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά.
Μαζί του έξω από το Αλεξάνδρειο ήταν η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, καθώς και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης προσήχθησαν.
Εν όψει της ομιλίας στο Παλέ Ντε Σπορ σε λίγη ώρα το όχημα της αστυνομίας που εκτοξεύει νερό , για να ...δροσίζει τους διαδηλωτές πήρε θέση στην βόρεια πύλη της ΔΕΘ.
Οι ΓΚΕΣΤΑΜΠΊΤΕΣ του Συριζα  προσάγουν άτομα που βρίσκονται έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ και από το εσωτερικό του γηπέδου έχουν απομακρυνθεί πολίτες που κρίθηκαν ύποπτοι, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους ελληνικές σημαίες!!! Είναι χαρακτηριστικό ότι όποιος φώναζε «Μακεδονία Ξακουστή» τον έπαιρναν…σηκωτό!
Η αστυνομική παρουσία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή καθώς περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνδρες των ΜΑΤ (18 διμοιρίες), ΟΠΚΕ (11 διμοιρίες), ασφαλείας, ένστολοι όλων των ειδικοτήτων, κ.λ.π.  έχουν αναπτυχθεί γύρω από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, έχει φτάσει κόσμος και από άλλες περιοχές με πούλμαν.
Με το κόκκινο περιβραχιόνιο …που θυμίζει περιβραχιόνια γκεσταπιτων …οι face control βολεμένοι ρουφιάνοι ..λένε στους "αστυνομικούς" τους ποιους να απομακρύνουν γιατί δεν τους αρέσει η φάτσα τους…
 

Άδοξα έκλεισε η διαμαρτυρία του πολίτη, την ώρα της ομιλίας του προδότη, μέσα στο "Παλέ Ντε Σπορ".
 Μόλις... φώναξε το ''Μακεδονία Ξακουστή'', σήμανε... συναγερμός μέσα στο γήπεδο και αμέσως τον απομάκρυναν σηκωτό από τον χώρο,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails