Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους βρέθηκε και ένας Έλληνας να αντιδράσει όπως έπρεπεΩς πολιτική κίνηση παρουσιάζει το πέταγμα ενός παπουτσιού στον Πρωθυπουργό ο ελληναράς δράστης ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως είχαν ανακοινώσει και… επίσημα την κίνησή τους αυτή δηλώνοντας «Είχαμε μοιράσει φεϊγβολάν που δηλώναμε ως Πατριωτικό Μέτωπο, ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλονίκη. Persona non grata για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα εθνικά θέματα και την οικονομία».
Ο 49χρονος, γιατρός ακτινολόγος στο επάγγελμα, κ. Πρεπεβέζης, ιατρός, και συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου, εξηγεί πως δεν θα ήταν ο μόνος που θα έκανε αυτή την κίνηση, αλλά έγινε έτσι επειδή ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή άλλαξε δρομολόγιο και υπήρξε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση.

Περιγράφει λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Ήμουν στο προαύλιο της Διεθνούς Εκθέσεως και έδινα συνέντευξη στο ΒΒC για τις κινητοποιήσεις που έχουμε προγραμματίσει ενάντια στις πράξεις του ΔΝΤ. Είδα τον Πρωθυπουργό να βγαίνει και να κάνει ανακοινώσεις στον τύπο. Ήμουν πιο γρήγορος από το προσωπικό ασφαλείας, έβγαλα το παπούτσι μου και το πέταξα. Κατάφερα να φτάσω σε απόσταση βολής. Δεν είχα σκοπό να πετύχω τον Πρωθυπουργό. Ήταν μια συμβολική κίνηση σε μια πολιτική που είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού».

Μετά την πράξη του συνελήφθει μαζί με την 15χρονη κόρη του, και τον άλλο συντονιστή του ΠΑΜΕΤ τον Σταύρο ΒΙΤΑΛΗ και προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Κρατήθηκαν επί τρίωρο, αλλά έπρεπε να υποβληθεί μήνυση από τον προδότη Γιωργάκη, πράγμα που ..απέφυγε, και έτσι αφέθησαν ελεύθεροι.

Ο δράστης της πρωτόφαντους επίθεσης με το παπούτσι, αμέσως μετά την σύλληψη του δήλωσε μέλος του Πατριωτικού Μετώπου!!! Στην ιστοσελίδα του κόμματος υπήρχε η προτροπή να υποδεχτούν οι Θεσσαλονικείς με αυτόν τον τρόπο τον πουλημένο Παπανδρέου. Συγκεκριμένα αναφέρετε στον ιστοχώρο: «Κάλεσμα του Πατριωτικού Μετώπου στους κατοίκους των πολυκατοικιών στις λεωφόρους Βασιλίσσης Όλγας και την Εγνατίας της Θεσσαλονίκης, να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό του ΔΝΤ από τα μπαλκόνια τους, με τα “παλιά τους τα παπούτσια”, κατά την διαδρομή του από το αεροδρόμιο στη ΔΕΘ».

Αυτό σημαίνει πως ήταν μία συνειδητή πολιτική πράξη αντίστασης και διαμαρτυρίας, ενάντια στα όσα προδοτικά και αντιλαϊκά έχει πράξει αυτός ο άθλιος και δοτός πρωθυπουργός. Ασφαλώς θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν και υποβαθμίσουν την πρωτοφανή αυτή ενέργεια, διότι τους δημιουργεί εφιάλτες .Δεν θα είναι και ότι καλύτερο για τους ξεφτιλισμένους πολιτικούς να τους υποδέχονται με βροχή παπουτσιών, ούτε μπορούν να κάνουν συγκεντρώσεις …ξυπόλυτων.

Ποιος είναι

Στέργιος Πραπαβέσης.

Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.

Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ.

Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).

Πολύτεκνος με 4 παιδιά.

Είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου (www.pamet.gr), μαζί με τον Σταύρο Βιτάλη, τον Κώστα Ζουράρι κ.λ.π.

Είναι εξαιρετικά ευφυής και συγκροτημένος άνθρωπος και οικονομικά ανεξήγητος.

Διάλεξε τον "πατριωτικό ακτιβισμό", που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος και προβεβλημένος, αντίθετα με τους κοσμοπολίτικους "πράσινους" ακτιβισμούς, εικόνες των οποίων έχουμε συνηθίσει όλοι.

Ασχολήθηκε ενεργά με ακτιβιστικές δράσεις εναντίον του μνημονίου. Στις 14 Ιουνίου του 2010, έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιστολή την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails