Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Άρχισε να μυρίζει άσχημα η …πτωμαΐνη. Θάψτε τα….πτώματα.




Πόσο γελοίος πρέπει να είναι ένας πολιτικός σήμερα στην Ελλάδα και πόσο δεμένος με την γερμανοκρατούμενη υπουργική του καρέκλα για να αρθρώνει φράσεις όπως αυτές που εξεστόμισε ο Γερμανοτσολιάς Λεωνίδας Γρηγοράκος, «Εάν την Κυριακή το βράδυ των εκλογών θέλουν η Ελλάδα να είναι μία χώρα που θα υποστεί ότι έχουν υποστεί χώρες όπως η Ουκρανία, ή χώρες της Βόρειας Αφρικής ας μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ…» είπε ο προσπαθώντας να φοβίσει τους πολίτες.
Ανεβάζοντας τους τόνους κάλεσε τους πολίτες να διερωτηθούν πριν ψηφίσουν «εάν την Κυριακή το βράδυ των εκλογών θέλουν η Ελλάδα να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Ο Γρηγοράκος πρόσθεσε πως «αυτό που κρίνεται στις ευρωεκλογές είναι η σταθερότητα της δοτής Κυβέρνησης. Εάν ο λαός θέλει να στηρίξει μία Κυβέρνηση που “έχει βάλει πλάτη” προς όφελος της Γερμανίας πρέπει να στηρίξει την Σημιτική ΕΛΙΑ και το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ που έχασε πολλές δυνάμεις σε αυτή την πορεία, και έφτασε στο 12%. Εάν δεν επικυρωθεί η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει στην γερμανοκρατουμενη Κυβέρνηση για να υπάρχει χούντα στη χώρα και την παραμονή  της χώρας  στο προδοτικό μνημόνιο, δεν μπορεί να υπάρχει σταθερότητα στην Κυβέρνηση». Προφανώς πιστεύει ότι οι πολίτες διακατέχονται από Σύνδρομο της Στοκχόλμης, και θα διαλέξουν πάλι τους "βασανιστές" τους.

Αφού διόρισε τη σύζυγό του στη Βουλή, τον έκαναν "καθηγητή Πανεπιστημίου" (ναι... παρακαλώ!), τώρα... Αν δεν ψηφίσουμε Ελιά, θα γίνουμε Ουκρανία… Ρε δεν γαμιέστε γερμανοτσολιάδες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails