Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι ρώσοι δεν θέλουν να διασύρουν νωρίς τον Σαμαρά .




Το defencenet.g έχει ένα πόστ με τίτλο  Mια μυστική δημοσκόπηση που δείχνει πολλά για το τι έρχεται στις ευρωεκλογές  που αναφέρει ….
Πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα έρχονται από μία μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές ξένης πρεσβείας (όχι δυτικής) που τέθηκε υπ'όψιν μας.
Η συγκεκριμένη εταιρεία που την διενήργησε (φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, το διευκρινίζουμε) δίνει τα εξής αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ: 24,23%
ΝΔ: 18,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 13,5%
ΠΑΣΟΚ: 4,7%
ΑΝΕΛ: 5,5%
ΔΗΜΑΡ: 3,6%
ΚΚΕ: 7,6%
ΠΟΤΑΜΙ: 6,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 12,4%

Σημαίνει ότι βάσει του εκλογικού μέτρου ευρωβουλευτές θα εκλέξουν επτά κόμματα: ΚΚΕ, Ελιά, Ποτάμι και ΑΝΕΛ από έναν και τον Λαϊκό Σύνδεσμο τρεις.
Επειδή είδαμε και κάποια ποιοτικά στοιχεία θεωρούμε ότι πρώτον η δεύτερη θέση θα παιχθεί σχεδόν επί ίσοις όροις μεταξύ ΝΔ και Λαϊκού Συνδέσμου και σε οποιαδήποτε περίπτωση η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, δεν θα είναι πάνω από 3 μονάδες υπέρ ΝΔ!
Και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι κρύβονται πολλοί νεοδημοκράτες στο ποσοστό του Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.
Η παρατήρηση και διαφωνία μας είναι ότι έγινε από ελληνική εταιρία, και δεν έλαβαν υπ΄οψιν πως χρησιμοποιήθηκαν μόνο σταθερά τηλέφωνα που εκπροσωπούν πολλούς.. μεγάλης ηλικίας.

Άρα τα αποτελέσματα δεν είναι αντιπροσωπευτικά.  Εμείς επιμένουμε στα δικά μας που μπορείτε να δείτε εδώ …Αυτά θα είναι περίπου τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών , εκτός… τρομακτικών εξελίξεων  ως ποιο έγκυρα .

 

 Απίστευτο αλλά αληθινό: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκουν ούτε αντιπροσώπους να στείλουν στα εκλογικά κέντρα

 

Μόσχα προς Α.Τσίπρα: "Βαρεθήκαμε τις αερολογίες των Ελλήνων πολιτικών ηγετών - Εσείς έχετε διάθεση για ειλικρινή συνεργασία;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails