Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Θα λέγαμε να ξεστραβωθεί ο Κουρουπλης αλλά είναι …ουτοπικό.
Δείτε κύριοι «αρμόδιοι» μα είδηση, μια ιστορία που συνεχίζεται δηλαδή, και αν έχετε λίγη τσίπα….Και η ιστορία αυτή είναι ΜΟΝΟ η μια από τις πάρα πολλές…..
«ΠΑΤΡΑ: ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S…. «Θα πεθάνει το παιδί μου, με έφτασαν στα όρια μου….»
Ο πατέρας που πήγε να κάνει ευθανασία στην κόρη του…
Από το πρωί απεργία πείνας στο υπουργείο Υγείας μαζί με την Μαρία ξεκίνησε για δεύτερη φορά ο Νίκος Πουλκουρτζής
Να θυμίσουμε ότι η μικρή Μαρία, κόρη του κ. Πουλκουρτζή, έχει ταλαιπωρηθεί από το ελληνικό δημόσιο σε τέτοιο βαθμό που προ μηνών ο πατέρας της είχε φθάσει στο σημείο να ζητά ένεση να κάνει ευθανασία στο παιδί του. Στο πλαίσιο της περιστολής δαπανών στον χώρο της υγείας, έφτασαν στο σημείο να κόψουν φάρμακα και παροχές φαρμακευτικών υλικών από ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο πατέρας του να αδυνατεί να καταβάλει το κόστος που απαιτείται μετά τις συνεχιζόμενες περικοπές σε παροχές υλικών και φαρμάκων, ενώ τίθεται σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και η ζωή του παιδιού. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πατέρας του παιδιού ζήτησε ένεση για να κάνει ευθανασία στο παιδί του, αφού ούτως ή άλλως το οδηγούν στο θάνατο.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Πουλκουρτζής έφθασε επίσης στο σημείο να μεταφέρει την κόρη του στο γραφείο του τότε Περιφερειάρχη Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να του δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η φαρμακευτική αγωγή και τα αναλώσιμα για την τροφή της Μαρίας που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια είναι πανάκριβα. Όμως το ελληνικό κράτος εξακολουθεί να ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια μία οικογένεια.
makeleio.gr»
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ;
Κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι όλο ΘΡΑΣΟΣ όταν σας βαρύνουν εγκλήματα κατά ζωής, γιατί μην το παίζετε αθώοι, το ξέρετε πολύ καλά πως ευθύνεστε για πολλούς θανάτους. Κι όμως ΕΜΕΙΣ δε σας πήγαμε στη δικαιοσύνη, ΔΕΝ σας κυνηγήσαμε όπως θα έπρεπε να έχουμε κάνει…. ΦΤΑΙΜΕ, αλλά ως πότε θα τη γλυτώνετε; Να είστε σίγουροι, όχι για πολύ.
Περιμένω από τον νέο υπουργό, να κάνει πράξη αυτό που είπε, πως ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. Περιμένω από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να παρέμβει, και να κάτσει στο σκαμνί ΟΛΟΥΣ εκείνους που ευθύνονται για τη ΔΙΑΛΥΣΗ της υγείας, για το ότι τα νοσοκομεία πλέον ΔΕΝ μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών (σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδίων των γιατρών), ΟΛΟΥΣ εκείνους που ΕΦΑΓΑΝ και ΤΡΩΝΕ από φαρμακευτικές εταιρίες και από τις σάρκες των ασθενών..
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com
via Vasilis Petridisradio

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails