Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Χωρίς λόγια.




Η Ηandelsblatt το φωνάζει ευθαρσώς:

"Ένα Grexit, εάν η κρίση χρέους της Ελλάδας συνεχίζει να κλιμακώνεται, δεν είναι αυτό που φαντάζει ως το πλέον πιθανό σενάριο. Ούτε το Graccident. Αυτό που είναι το πιο πιθανό σενάριο, στην πραγματικότητα, είναι η πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα".

 Το είπε και ο γκαβός προδότης

 "Τα ψέματα τελείωσαν, τα παιχνίδια τελείωσαν, ο τζόγος με το μέλλον της χώρας τέλειωσε, η ώρα της ευθύνης έφτασε, με την ευρωπαϊκοί πορεία της Ελλάδας δεν μπορεί να παίζει κανείς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους ανεύθυνους, τους μαθητευόμενους μάγους ή τους ακραίους να σύρουν μίαν ολόκληρη χώρα στην καταστροφή".

Στο στόχαστρο 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών

Οι στρατηγοί έχουν στα χέρια τους μελέτες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στις οποίες έχει γίνει λεπτομερής χαρτογράφηση των οικονομικών στόχων ανά αστυνομική διεύθυνση στην Αττική.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «χάρτη» υπάρχουν περίπου 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών, τα οποία θεωρούνται περισσότερο πιθανοί στόχοι οργανωμένων συμμοριών και μεμονωμένων ληστών. Η χαρτογράφηση αυτή θα μπορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που το κράτος θα ήθελε να εκπονήσει ένα ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης κοινωνικών ταραχών.
Και αυτό γιατί τα σημεία αυτά θεωρούνται «ευάλωτα» σε περίπτωση αιφνίδιας εξέγερσης, που φυσικά κανείς δεν εύχεται να γίνει. Ενα έκτακτο σχέδιο θα απαιτούσε την 24ωρη επιτήρησή τους από άνδρες με πολιτικά ή το Στρατό.



ΥΠΟΠΤΑ &; ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΑΣΤΑΚΟΣ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ. “ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ” ΛΕΝΕ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails