Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν .Σκέτο δελφινάριο .
Φοβερό τρολάρισμα στα social media  για τον ανασχηματισμό του Τσίπρα που παραπέμπει στον ανασχηματισμό ναυάγιο του Σαμαρά μετά τις Ευρωεκλογές του 2014-τότε που έβαλε στο γήπεδο τον Ντινόπουλο και την Βούλτεψη οι οποίοι σκόρπισαν πολύ γέλιο στην εξέδρα.
Στον συγκεκριμένο ανασχηματισμό πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαικάλης…σαν Βαρουφάκης από τα Lidl. Αλλά κα οι ίδιοι οι υπουργοί κάνουν ότι μπορούν για να επαληθεύσουν τον χαρακτηρισμό.
Ο Χαικάλης δήλωσε ότι παραλαμβάνει μια καυτή πατάτα και "θα κάνω ότι μπορώ για να τη δροσίσω!!!" ενώ ο Κατρούγκαλος ζήτησε να βγει ο κόσμος τη Αριστεράς στους δρόμους!!!
«Είμαστε μια κυβέρνηση με κορμό της αριστεράς, σκοπός μας είναι να διαπραγματευτούμε σκληρά για τη συγκεκριμενοποίηση αόριστων μέτρων» τόνισε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.
«Οι στιγμές είναι δύσκολες, η δουλειά μας θα μετρηθεί... Είναι κρίσιμες ημέρες, κρίσιμη περίοδος για τη χώρα. Τα λόγια είναι φτωχά ειδικά από χθες με πολλούς πολίτες πλήττονται. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της κακής συμφωνίας με δύσκολα μέτρα, τα αντιρροπιστικά μέτρα είναι το κρίσιμο ζήτημα» δήλωσε από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η νέα κυβέρνηση είναι συνεχεία της προσπάθειας της παλιάς με καλύτερες συνθήκες, και βασικό σύνθημα είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

«Θέλουμε τη βοήθεια όλων σας για να σβήσουμε τη φωτιά της φοροδιαφυγής... Δεν έχει σβήσει πρέπει να τη σβήσουμε» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

«Η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας μας. Σήμερα έχουμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο ζήσαμε έναν εφιάλτη» ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ.

«Έχω μεγάλη επίγνωση τι αναλαμβάνω, ξέρω τι θα πει εργασία» τόνισε ο νέος υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλος Χαϊκάλης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει η Ελλάδα είναι για την επιβίωση και την ευρωπαϊκή της πορεία... Παραλαμβάνω μια πολύ καυτή πατάτα, πρέπει να την πάρω και να τη δροσίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχω μάθει από πίεση, έχω 35 χρόνια ένσημα ξέρω τι σημαίνει ανεργία, έχω πεινάσει ξέρω τι είναι να στηρίζονται 10 εκατομμύρια πάνω σου για τις συντάξεις τους» σημείωσε ο υφυπουργός. «Για όσους γελάνε και όταν ήμουν στην κωμωδία γελάγανε. Καλό τους έκανε» πρόσθεσε ο κ. Χαϊκάλης.

«Έχουμε δουλειά οι στιγμές είναι δύσκολες, υπάρχει μια Ελλάδα που ελπίζει και μια Ελλάδα που μπορεί» τόνισε ο Γιάννης Αμανατίδης, νέος υφυπουργός Εξωτερικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails