Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Τσιπρας: Ξαναδίνουμε μια ευκαιρία στην Δημοκρατία να επιστρέψει στις ιδρυτικές της αξίες.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αυτό . Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις . θυμίζει συγκέντρωση παλαιών εποχών. «Βούλιαξε» από κόσμο το μετρό στο Σύνταγμα, με τους υπεύθυνους να καλούν σε ψυχραιμία, καθώς δεν έλειψαν οι…
λιποθυμίες, κυρίως από ηλικιωμένους, που θέλησαν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση… Χιλιάδες κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος για να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής και να δηλώσει την αντίθεσή του στη λιτότητα και τη μιζέρια που θέλουν να του επιβάλλουν οι δυνάστες.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει [21:00] στη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση – συναυλία του «Όχι» στο Σύνταγμα, σύμφωνα με σχετική κυβερνητική ενημέρωση. Για το λόγο αυτό η αστυνομία , η Ασφάλεια Αττικής, η Κρατική Ασφάλεια αλλά και στελέχη της ΕΥΠ βρίσκονται επί ποδός, σύμφωνα με πηγές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Κι αυτό γιατί εδώ και μέρες “ακούγονται” διάφορα περίεργα που έχουν προβληματίσει τους υπεύθυνους των αρχών ασφαλείας όσον αφορά την ακεραιότητα του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
“Απαντάμε στο σκηνικό φόβο που θέλουν να επιβάλουν με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας”, φωνάζουν οι οπαδοί του ΟΧΙ.

Τσιπρας: Ξαναδίνουμε μια ευκαιρία στην Δημοκρατία να επιστρέψει στις ιδρυτικές της αξίες.
Όλη η Ευρώπη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην…
Πλατεία Συντάγματος, είπε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει η κοιτίδα του Πολιτισμού.

«Ο Δίας άρπαξε την Ευρώπη. Δεν θα αφήσουμε να αρπάξουν την Ευρώπη από το δημοκρατικό της κεκτημένο»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails