Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Σε κατάσταση πανικού όλες οι παγκόσμιες ύαινες.
Σε υστερία ο παγκόσμιος καιροσκόπος Τζορτζ Σόρος, ερωτηθείς για τον Ντόναλντ Τραμπ από το Bloomberg, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, εκφράστηκε με χυδαίο τρόπο για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
«Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι θα αποτύχει. Και όχι επειδή άνθρωποι σαν εμένα θέλουν να αποτύχει αλλά επειδή οι απόψεις που τον καθοδηγούν είναι μεταξύ τους αντιφατικές»
δήλωσε ο ίδιος, και συμπλήρωσε:
«Ο Τραμπ θα ήταν δικτάτορας αν μπορούσε να το καταφέρει… Ευτυχώς οι αμερικανικοί θεσμοί είναι αρκετά ισχυροί ώστε να αποτρέψουν αυτό το σενάριο .Είναι ένας απατεώνας»...

Κατά τη διάρκεια της αμερικανικής προεκλογικής περιόδου, ο Σόρος επένδυσε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορους σκοπούς. Από αυτά τα χρήματα 10,5 εκατομμύρια πήγαν στο στρατόπεδο της δολοφόνου Χίλαρι Κλίντον.
«Υποστηρίζει άλλο είδος κυβέρνησης, αυτή που είναι αντίθετη από μια ανοιχτή κοινωνία» είπε ο Σόρος.
«Είναι αδύνατο να προβλέψουμε ακριβώς πως θα αντιδράσει ο Τραμπ γιατί ακόμη και ο ίδιος δεν φαίνεται να το έχει σκεφτεί πλήρως και να έχει καταλήξει… Δεν περίμενε να κερδίσει. Είχε αφοσιωθεί στο “χτίσιμο” του brand του».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σόρος εξαπολύει «πυρά» εναντίον του Τραμπ.
Τον Δεκέμβριο είχε προχωρήσει σε αντίστοιχους χαρακτηρισμούς ενώ άσκησε και δριμεία κριτική εναντίον των υπουργικών επιλογών του Τραμπ.
«Η κυβέρνησή του περιλαμβάνει ανίκανους εξτρεμιστές και εν αποστρατεία στρατηγούς» είχε πει πριν από λίγο καιρό, συμπληρώνοντας ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορούν να προστατεύουν και να προάγουν τη Δημοκρατία στον υπόλοιπο κόσμο».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, o διεθνής λήσταρχος και εχθρός των εθνών έχασε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια μετά από την νίκη του Τραμπ, καθώς στοιχηματίσει μεγάλα ποσά στην νίκη της πολεμοχαρούς Χίλαρι.
Ο «εθνικισμός» και ο «ρατσισμός» ως λέξεις έχουν υποκαταστήσει κυριολεκτικά την αφετηρία κάθε  ταξικής διαφωνίας.
Ουδείς από τους νυν υβριστές του Τραμπ στηλίτευσε μέχρι σήμερα το ντελίριο του αντί-εθνικισμού των προηγούμενων Αμερικανών προέδρων, καθώς και των ηγετών του 4ου Ράιχ: Των νέων αποικιοκρατών… Ουδεμία από τις δημοσιογραφικές πόρνες που κόπτονται τώρα για τα δημοκρατικά δικαιώματα του ανθρώπου στηλίτευσε τις μαζικές δολοφονίες που έκαναν στην βόρεια Αφρική μέση ανατολή και αλλού οι προηγούμενοι ανθρωπολάτρεις πρόεδροι των Η.Π.Α..
Τώρα χτυπούν τον Τραμπ, σύσσωμοι, όλοι ληστές και δήμιοι της ανθρωπότητας, όλοι οι πολιτικοί εκφραστές του 4ου Ράιχ, καθώς και οι προπαγανδιστικές πόρνες τους επειδή τόλμησε να εκστομίσει το εθνικιστικό κατ΄ αυτούς… πρώτα η Αμερική. Ειδικότερα εδώ στο Γερμανιστάν όλοι οι γερμανόδουλοι έχουν αφηνιάσει.
Ο Σόρος και οι πόρνες του θέλουν την ισοπέδωση και άλωση των εθνικών κρατών, προώθηση της νέας αποικιοκρατίας, απαξίωση και εξαφάνιση κάθε κοινωνικού-εθνικού συναισθήματος, κάθε αγωνιστικής, πολιτισμικής και ηθικής παράδοσης… Δεν κατάλαβε ποτέ ότι ο «εθνικισμός των πληβείων» είναι ο πατριωτισμός και αυτός ο «εθνικισμός» δεν είναι ιδεολογία. Είναι η κοινωνική, εθνική συνείδηση, είναι το κοινωνικό συναίσθημα ενός λαού, οι μνήμες και οι προφητείες της φαντασίας, οι αγωνιστικές, πολιτισμικές και πνευματικές παραδόσεις, η συλλογική αλληλεγγύη, όλα αυτά που έχουν βελονιαστεί στο στημόνι της λαϊκής «ψυχής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails