Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Καρατζαφύρερ , ΒγΑΛΕ το…ΚΟΚΚΙΝΟυ φουστάνι, εκείνο που σε κάνει, να μοιάζεις ….καραγκιόζης.



Μάθαμε ότι αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΉ παλιορομπίτσα η… ιδιαιτέρα… ΚΟΚΚΙΝΟΥ που νομίζει πως μπορεί να εργάζεται ποιο καλά με τον… πισινό της, και όχι με τον… μπροστινό της, έχει πλακωθεί στα.. ηρεμιστικά διότι …συγχύστηκε λέει, με την αποκάλυψη πως ΑΥΤΗ έκλεισε το φόρουμ της ΝΕΟΣ του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ καρατζαπαίρνει. Μωρέ τι μας λέτε ? Έχει και ευαισθησίες το κορίτσι. Όταν κάνει μπουρδέλο το απόκομμα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της, και εξαναγκάζει πολλά αξιόλογα άτομα να πάρουν τα μάτια τους και φύγουν από το χαμαιτυπείο δεν την πιάνουν. Όταν κάνει τις συνομωσίες με τους εναπομείναντες κολογλύφτες που την περι..τριγυρίζουν μήπως …κρυώσει, δεν την ..πιάνουν.

Σημασία έχει, και η ουσία είναι, πως ακόμα το φόρουμ είναι κλειστό, δείτε εδώ για να βεβαιωθείτε. εδώ.,και όπως γράψαμε το ελεεινό χοντρογούρουνο δεν έχει σκοπό να το ξαναλειτουργήσει γιατί θα τον μαλώσει η… ιδιαιτέρα. Έξαλλου έχει βολευτεί με τους «νεολαίους» και λοιπούς συνταξιούχους γλύφτες.

Από ότι μαθαίνουμε η Καλλιρόης κοντεύει να μετατραπεί σε ρινγκ από τους μαινόμενους νεολαίους, που τα έχουν με την παρατρεχάμενη φιλιππινέζα της φουστίτσας, τον Παναγιωτακόπουλο, αφού οι φωνές τους ακουστήκαν στο… Φάληρο, εκτός του ότι απειλούν να βγάλουν στον αέρα και Φώτο με κάποια …αρεστή των ηγεσιών, και παρατρεχάμενη πουτανίτσα από την νεολαία που πηδούσε από… γραφείο σε.. γραφείο, και η χάρη της έφτασε, από την… Αμφιθέα, μέχρι τον … δήμο του ..Φαλήρου. Ο.χου και τι χαμός προβλέπεται θα έχουμε και.. τσόντα σε λίγο. ?

Ο Καρατζαπαίρνεις είπε. Πονάει πόδι ; κόβει κεφάλι

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ Λαος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ:ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

1 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Ντροπή ρέ κάφροι (πατριώτες) τού κεντροδεξιού χώρου!!Χριστιανοί τού κώλου καί τού βρωμομουνιού τής πουτάνας πού βάλατε τό Σταυρό. Φωτιά σέ σάς καί στό σπίτι σας όλο,γαμώ τό ΛΑΟΣ καί όλη τήν πολιτική αλητεία. Γκ.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails