Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Αφιερωμένο στα φασιστόμουτρα που τον στηρίζουν και τον ανέχονται


Μα πόσο ποιο μαλακας και επικίνδυνο μπορεί να γίνει αυτό το ανεκδιήγητο φασιστόμουτρο. Εάν θέλουμε να δράσει η αστυνομία θα πρέπει να υπολογίζουμε και να αποδεχτούμε ότι θα πεθάνουν και αθώοι από την δράση της. Δηλαδή θα υπάρξουν και… «παράπλευρες απώλειες» που λένε οι φονιάδες τα αφεντικά του. Θέλαμε να ξέραμε όμως, εάν στις ..παράπλευρες απώλειες ήταν ως αθώοι, η Μπουμπούκα και τα παιδιά του τι θα έλεγε

« Η αστυνομία πρέπει να έχει το δικαίωμα να σκοτώνει και αθώους πολίτες ! ».
Αυτό μας λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτό βίντεο. Δηλαδή αν έχει ο αστυνομικός το φόβο ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος επειδή σκότωσε έναν αθώο πολίτη, δεν μπορεί να παταχθεί αποτελεσματικά η εγκληματικότητα. Με άλλα λόγια, « αφήστε τους αστυνομικούς να σκοτώνουν, και μην τους ενοχλείτε ! ». Και αναφέρει τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Rudolph Giuliani, ο οποίος μείωσε την εγκληματικότητα στη Νέα Υόρκη, αλλά πολλοί αθώοι και νομοταγείς πολίτες το πλήρωσαν αυτό με τη ζωή τους.
Αυτό μας προτείνει και εμάς ο Άδωνις ! το απολίτιστο γουρούνι.
Να έχει ο κάθε αστυνομικός το δικαίωμα να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη, όπως επί χούντας !Αυτό γνωρίζουμε πως ούτε οι αστυνομικοί δεν το θέλουν, διότι δεν παύει να είναι άνθρωποι οι ποιο πολλοί. Μάλλον κακό τους κάνει ο καριόλης παρά καλό.
Ο τίτλος του βίντεο « Free Fire Zone » σημαίνει ότι σε μία συγκεκριμένη περιοχή « Ό,τι κινείται πυροβολείται ! ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails