Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Τελικά οι φονιάδες εβραίοι ….κατασκήνωσαν στην ΕΛΛΑΔΑ. Όταν έχεις ..εβραίο πρωθυπουργό αυτά παθαίνεις.Κρέμονται σαν τα τσαμπιά καθώς κατεβαίνουν χρησιμοποιώντας το σχοινί του Super Puma. Είναι η συνήθης πρακτική για την έρευνα-διάσωση μάχης που ακολουθούν οι επίλεκτοι της 31 ΜΕΕ (Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων) της Πολεμικής Αεροπορίας, που «προετοιμάζεται» να βοηθήσει τους εβραίους να την πέσουν στο ΙΡΑΝ. Τώρα θα συνασκηθούν με την αντίστοιχη ομάδα των ισραηλινών κομάντο που καταφθάνουν την επόμενη εβδομάδα στην Ανδραβίδα. Η κοινή εκπαιδευτική άσκηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβαθμισμένης στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Συνολικά 8 ισραηλινά ελικόπτερα (4 UH-60 και 4AH-64D Apache Longbow) αφού ακολουθήσουν τη διαδρομή Κρήτη-Κύθηρα-Καλαμάτα θα κατευθυνθούν στο ΚΕΑΤ στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας όπου θα διεξαχθεί το κύριο μέρος της άσκησης.

Εκ μέρους των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, εκτός από τους άντρες της 31 ΜΕΕ, θα συμμετάσχουν 1 ελικόπτερο Super Puma, 2 ελικόπτερα AH-64A Apache και 6 μαχητικά αεροσκάφη.

Τα σενάρια της συγκεκριμένης άσκησης Έρευνας-Διάσωσης Μάχης (Combat Search and Rescue) προβλέπουν ακόμη σύνθετες αποστολές στην ηπειρωτική περιοχή της βόρειας, κεντρικής και δυτικής Πελοποννήσου.

Γιατί δεν εγκαθίστανται μόνιμα εδώ να τελειώνει το θέμα. Ίσως μας ρίξουν και κανένα….. φράγκο. Άντε ρε προδότες να δούμε μέχρι που θα φτάσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails