Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Η προβοκάτσια σε όλο της το μεγαλείο. Στέλεχος του ΛΑΟΣ ο… χάκερ
Συνελήφθη Ο 65χρονος Βασίλης Βενίτης που είναι πολιτευτής του ΛΑ.ΟΣ στη Β΄ Αθήνας, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο ελληνικό παράρτημα του Πανεπιστημίου της Indianapolis και διαχειριστής του forum με την επωνυμία Crystal Clear από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της δημιουργίας και διασποράς ψευδών και παραποιημένων δηλώσεων, εθνικιστικού περιεχομένου, της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου που αφορούσαν την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας στις 12-22 Οκτωβρίου. Στις παραποιημένες δηλώσεις της κ. Ξενογιαννακοπούλου υπήρχαν βαρείς χαρακτηρισμοί για την Τουρκία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και διπλωματικό επεισόδιο. Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, μετά την έκδοση δελτίου Τύπου από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού, που αφορούσε σε απάντηση της κ. Ξενογιαννακοπούλου σε ερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ στη Βουλή, για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν.

Όμως ο συλληφθείς, Βασίλης Βενίτης μέλος του ΛΑΟΣ ? και είχε πολιτευτεί στο παρελθόν, στη Β' Αθηνών ? και θα οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο.

Το δελτίο Τύπου την ίδια μέρα εστάλη παραποιημένο και με αλλοιωμένες τις δηλώσεις, σε πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών του ίντερνετ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ως αποστολέας φαινόταν η αναπληρώτρια υπουργός. Όταν ενημερώθηκε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, την επόμενη μέρα 16.10.2010, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστου και την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έπειτα από ψηφιακή έρευνα, εντοπίστηκαν τα ίχνη του αποστολέα και χθες το βράδυ έγινε έφοδος στο σπίτι του καθηγητή, ο οποίος και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 65χρονος προέβαλε αντίσταση, απώθησε τους αστυνομικούς και επιχείρησε να εξαφανίσει τα στοιχεία. Ωστόσο οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν το δελτίο Τύπου αυτούσιο και παραποιημένο, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, σκληρούς δίσκους, χειρόγραφες σημειώσεις και άλλα πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. ΕΝΕΤ

Να τον χαίρεται ο Γιωργάκης τον νέο συνεταίρο του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails