Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αυτοαποκαλύφθηκε ο αρχιαπατεώνας βουλευτής του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτης




Πρωτοφανής ρουφιανιά του απίστευτου πολιτικού απατεώνα Αϊβαλιώτη σε βάρος του ίδιου του εαυτού του!!

Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: 7217485.pdf (application/pdf)

Με αναφορά του ίδιου του βουλευτή στην Βουλή, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της:

http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=c22a1fca-1dc8-4cff-9e13-ea4cac837988

ο Κώστας Αϊβαλιώτης ζητά από το Υπουργείο Εργασίας απροκάλυπτα μιαν «εξυπηρέτηση» για ένα καθαρά προσωπικό, ασφαλιστικό θέμα του!!!

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον γελοίο αυτό απατεώνα που χρησιμοποιεί την θεσμική διαδικασία του κοινοβουλευτικού έλεγχου για να προωθήσει ρουσφέτι του εαυτού του!!

Γιατί να ασχοληθεί άλλωστε με θέματα των πολιτών? Αυτά δεν φέρνουν λεφτά…

Αντιθέτως τα 26500 Ευρώ (26576 για την ακρίβεια) που ζητά να μεταφερθούν στο ΙΚΑ για λογαριασμό του από το Ευρωκοινοβούλιο είναι ένα καλό ποσό… Αφορά κρατήσεις της περιόδου 2002-2005 που έγιναν από χρήματα που τσέπωνε στο Βέλγιο, τα οποία παρουσιάζει κουτοπόνηρα σαν «μισθούς που έλαβε ως υπάλληλος» του Ευρωκοινοβουλίου. Όντως πρόκειται για ασφαλιστικές εισφορές του Αϊβαλιώτη, όπως δείχνουν οι λίγες ΑΠΔ που κατέθεσε για την περίοδο 2002-2005.

Η αυτορουφιανιά του πολιτικού αυτού ηλίθιου μόλις αρχίζει όμως εκεί που τελειώνει η εκμετάλλευση της θέσης του σαν «Βολευτή» του εαυτού του! Ο μεγάλος εθνοπατέρας ζητά τα ρέστα από το ΙΚΑ επειδή δεν πίστωσε ακόμη το ποσό των 26500 Ευρώ για να τον ταχτοποιήσει ασφαλιστικά. Και όλα αυτά την ώρα που ασφαλισμένοι του ΙΚΑ περιμένουν στις ουρές, για χρόνια για να πάρουν κάποια ψίχουλα αποζημιώσεων, ή οι ανάπηροι να αγοράσουν ορθοπεδικά ειδή και καροτσάκια. Τα 26500 Ευρώ του πολιτικού απατεώνα πρέπει να προηγηθούν της αγοράς ειδικών παπουτσιών για τους διαβητικούς. Πιο σωστό και πιο δίκαιο είναι στην χώρα που ζούμε να λυθεί επιτέλους το θέμα του βολευτή…. Ποιός να ασχολείται τώρα με τους ανάπηρους και τους άλλους «απλούς» ασφαλισμένους του ΙΚΑ?

Εδώ όμως ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο της αμαρτωλής ιστορίας του βουλευτή που έρχεται από την όχι και τόσο παλιά εμπλοκή του με το Ευρωκοινοβούλιο:

http://www.iospress.gr/ios2008/ios20080504.htm

Κομμάτι αυτής της βρώμικης υπόθεσης ήταν και τα πλαστά χαρτιά που χρησιμοποίησε ο Αϊβαλιώτης για να αποφύγει το στρατό, και στην συνέχεια κατέθεσε σε διάφορα δικαστήρια για να αποφύγει την καταδίκη του για πλαστογραφία εγγράφων του Ευρωκοινοβουλίου. Ο μέγας βουλευτής δήλωνε σε κάθε τέτοια υπόθεση ότι ήταν δήθεν Ευρωυπάλληλος (δηλαδή μόνιμο στέλεχος του Ευρωκοινοβουλίου) από το 1994 (!) και άρα καλά έκανε και δεν πήγε στρατό αφού είχε δικαίωμα ειδικής αναβολής !!!

Ο Αϊβαλιώτης με την τωρινή ερώτηση του στην Βουλή απλώς αποδεικνύει ότι όλα αυτά ήταν ψέματα αφού όντως δεν ήταν ποτέ Ευρωυπάλληλος, όπως φαίνεται για την συγκεκριμένη περίοδο (2002-2005) από τα χαρτιά που καταθέτει!

Η δημόσια ομολογία του για την εξαπάτηση όλων των δικαστηρίων, πολιτικών και στρατιωτικών, έρχεται μέσω Βρυξελλών και ΙΚΑ!! Εδώ ο απατεώνας ξανά ισχυρίζεται ότι οι κρατήσεις αυτές έγιναν για την ασφάλιση του «ως πρώην υπαλλήλου της Ευρωβουλής».

Τα χαρτιά όμως που συνοδεύουν την αναφορά του αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο αφού οι Ευρωυπαλληλοι δεν ασφαλίζονται σε κανένα ΙΚΑ!! Το Ευρωκοινοβούλιο

http://www.europarl.europa.eu

έχει ασφαλισμένους όλους τους υπαλλήλους του στο Κοινοτικό Ταμείο, ανεξάρτητα από την χώρα καταγωγής τους! Στο ΙΚΑ ασφαλίζονται μόνο οι Βοηθοί των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, όπως μπορεί να βεβαιώσει και το αφεντικό του και τότε Ευρωβουλευτής Γ. Καρατζαφερης. Το μόνο που κάνει η Ευρωβουλή είναι να αποδίδει τις παρακρατούμενες εισφορές τους στο ΙΚΑ, όπως άλλωστε έκανε και στην περίπτωση του Αιβαλιωτη… Βοηθέ του Καρατζαφέρη αυτοδόθηκες …. Βοήθεια σου !!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails