Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δεν τα λένε τα ..κακά blogs, αλλά ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ




Από την συνέντευξη του χοντρού στο ΕΘΝΟΣ

Τι συνέβη, κύριε πρόεδρε, και συγκρούεστε πλέον με τέτοια σφοδρότητα με τον κ. Σαμαρά;

Ο Σαμαράς έχει εξομολογηθεί σε δικούς του ανθρώπους, που έρχονται σε μένα, ότι με φοβάται. Ίσως γιατί όταν έριξε τη ΝΔ το '93, με τον τρόπο που την έριξε, τον χτύπησα αλύπητα και τον καθήλωσα. Του έχει μείνει από τότε. Και φοβάται το αρχείο μου πρέπει να ξέρετε πως διαθέτω φοβερό αρχείο, αν και όταν ήταν να γίνει αρχηγός της ΝΔ συναντηθήκαμε και του είπα ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να βγάλω το αρχείο, ούτε τώρα ούτε ποτέ.

Καλά, τι φοβερό και τρομερό περιέχει αυτό το αρχείο; Εχετε κάποια ειδική πληροφόρηση για εκείνη την περίοδο;

Οχι, μιλάω ξεκάθαρα για οπτικό υλικό, για βίντεο.

Που έχει σχέση με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Βεβαίως. Δεν το έβγαλα και δεν θα το βγάλω ποτέ. Το θεωρώ χτύπημα κάτω από το τραπέζι. Και τήρησα τον λόγο μου. Αντίθετα, εκείνος υπήρξε από ένα σημείο και μετά εξαιρετικά επιθετικός απέναντί μου. Κι εγώ τι λέω; Είμαστε μεγάλα παιδιά, η πατρίδα είναι σε κίνδυνο, οι κοκορομαχίες περισσεύουν, διαιρείται η παράταξη. Να καθίσουμε να μιλήσουμε. Δεν προτείνω τίποτε άλλο, παρά μόνο διάλογο. Δεν βάζω προαπαιτούμενα ότι «εσύ δεν θα κάτσεις σε καλή καρέκλα» κ.λπ., τίποτε, έναν ανοιχτό διάλογο μπορούμε να κάνουμε;

Τον Βορίδη γιατί τον κόψατε από την Περιφέρεια Αττικής; Τον φοβηθήκατε;

Δεν φοβήθηκα τον Βορίδη...

Μα είπατε ότι, αποκλείοντάς τον, τον προστατεύετε. Από ποιον; Μήπως από την Ντόρα;

Καμία σχέση. Επαναλαμβάνω: Δεν τον φοβήθηκα. Φοβήθηκα, απλώς, ότι ο Βορίδης έχει μια ιστορία που με πάρα πολλή τέχνη την έχω καλύψει.

Τι εννοείτε «ιστορία»;

Με τον Λεπέν, τα τσεκούρια και τα σχετικά. Όλα αυτά, λοιπόν, λέω, για φαντάσου, ξαφνικά, 30 Οκτωβρίου, κάποιο «καλό παιδί» από τη ΝΔ ή από την ομάδα του Τσίπρα, να μου πετάξει ένα βίντεο στον αέρα. Κι άντε μετά να τρέχω να εξηγώ.

Δεν ισχύει, δηλαδή, ότι θεωρείτε τον κ. Βορίδη περαστικό από τον ΛΑΟΣ;

Όχι βέβαια. Ο Μάκης έχει έρθει πέντε χρόνια στο κόμμα και δουλεύει σαν τα παιδιά που έχουν έρθει από το 2000. Εγώ δεν ξεχωρίζω τον Άδωνη, που είναι από το 2000, από τον Μάκη που ήρθε το 2005.

Τώρα ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ υιοθετεί αυτές τις…. συκοφαντίες που γράφαμε για τον ΒΟΡΙΔΗ από τις 16/6/2008.βλέπε ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ????? ΒΟΡΙΔΗ::::: .Όταν θα σκάσουν στα μεγαλα Μ.Μ.Ε οι ..δικές του…. «Συκοφαντίες» γιατί εμείς τις έχουμε γράψει από καιρό, να δούμε που θα κρυφτεί. Δείτε εδώ Μερικές από τις βρώμικες πολιτικές πράξεις του ΛΑ.Ο.Σ . μερικές …άγνωστες στο ευρύ κοινό.


Στα δυο το μπουρδελο-κόμμα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ολη η αλήθεια για τον ΒΟΡΙΔΗ

Τι συμβαίνει με τον ΒΟΡΙΔΗ;

Άθλιες και φασιστικές πρακτικές στην σύσκεψη της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ

Ο κέντρο-δεξιός με το τσεκούρι για τα κομμούνια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails