Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τόσο πολύ σε.. έτσουξε η αποκάλυψη ρε πολιτικό νούμερο; Σου χάλασε τα… σχέδια;



Στην βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αυγενάκης, ζήτησε από το υπουργείο δικαιοσύνης και τον υπουργό κύριο Καστανίδη "να προχωρήσουν σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των μπλογκς, ώστε να υπάρξει περιορισμός των φαινομένων συκοφαντικής δυσφήμισης, υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων κατά δημοσίων προσώπων ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων, να αρθεί η ανωνυμία τους και να μπορούν να εντοπιστούν οι συντάκτες των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων."

Φαίνεται ότι τον πείραξε τόσο πολύ η αποκάλυψη για τις μικροπολιτικές συνομωσίες που έκανε στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ εις βάρος του κόμματος του ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, που έσπευσε να ζητήσει την φίμωση των bloggers . Οι αναρτήσεις μας Χωρίς δημοτικό ψηφοδέλτιο η Ν.Δ στο Ηράκλειο και Θα ξυπνήσετε επιτέλους ρε ζώα της Ρηγίλλης. έχουν πολύ ενδιαφέρον, και θα έπρεπε να τις διαβάσουν οι νεοδημοκράτες για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Αποκαλύπτουν το μέγεθος της ζημιάς που έκανε στο κόμμα του .Να σκεφτεί κάποιος πως κατάφερε στο λίγο διάστημα που είναι βουλευτής υπηρετώντας τα δόλια συμφέροντα της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ να μην κατέβει ψηφοδέλτιο στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ για πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης.

Απορούμε πως ακόμα τον ανέχεται ο ΣΑΜΑΡΑΣ και δεν τον έχει στείλει να βρει την…. αφεντικίνα του. Μάλλον περιμένει να φύγει μόνος του όταν θα κάνει η ΝΤΟΡΑ το ..απόκομμα της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails