Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σώπα ρε ΜΑΚΗ τώρα το κατάλαβες; δεν ξέρεις ότι στο κόμμα σε λένε… μητσοΜΑΚΗ ΒΑΡΙΔΗ


Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο κ. Καρατζαφέρης είχε τονίσει ότι δεν έδωσε το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη στον Μάκη Βορίδη λόγω του παρελθόντος του: “Φοβήθηκα ότι ο Βορίδης έχει μια ιστορία που με παρά πολλή τέχνη έχω καλύψει. Με το Λεπέν, τα τσεκούρια και τα σχετικά”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Βορίδης μιλώντας και απαντώντας έμμεσα στο ραδιοσταθμό Flash ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά, αισθάνομαι άσχημα διότι με την τοποθέτηση την οποία κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εμένα προσωπικά, μου δημιουργεί και ένα αίσθημα ότι μήπως αισθάνεται ότι του είμαι βάρος, μήπως τον εμποδίζω στην εξέλιξη την πολιτική του.

» Θα μου πείτε, πότε το αισθάνθηκε, γιατί αυτά, να τονίσω, είναι γνωστά επί πολύ μακρό χρονικό διάστημα, έχουν κριθεί από τους πολίτες σε δύο εκλογές, οι οποίοι αποφάσισαν αυτό το οποίο αποφάσισαν και ως προς το πρόσωπό μου. Το επέλεξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος μου έδωσε ένα κοινοβουλευτικό αξίωμα που είναι η θέση του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος. Ενδεχομένως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει δεύτερες σκέψεις ή καινούργιες σκέψεις, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί του, γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποτελώ βάρος για οποιονδήποτε.»
Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Βορίδης εξήγησε: «Είναι σαφές ότι θα απαλλάξω το κόμμα από το βάρος, με την έννοια ότι θα αποσυνδεθούν οι πολιτικοί μας δρόμοι. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνω πολιτικά θα δω, αλλά είναι σαφές ότι δεν θέλω να είμαι σε ένα σχήμα στο οποίο κάποιος μου λέει ότι, ξέρεις, του δημιουργώ προβλήματα.»

Όπως διευκρίνισε, δεν είχε σκεφθεί μέχρι χθες αυτό το ενδεχόμενο αλλά «τώρα μοιραία υπάρχει μια συζήτηση η οποία πρέπει να γίνει».

“Δεν πιστεύω στα αρχηγικά κόμματα” πρόσθεσε ,απαντώντας στη δήλωση Καρατζαφέρη ότι “ο ΛΑΟΣ είναι χοντροαρχηγικό κόμμα”.

Kαι από πότε μητσομάκη μας δεν πιστεύεις στα αρχηγικά κόμματα;

Aπό τότε που σε έβαλε πραξικοπηματικά στον ΛΑΟΣ ο χοντρός με μία μαϊμού διευρυμένη επειδή δεν σε ήθελαν, με αποτέλεσμα να φύγει μια αξιόλογη ομάδα, και να σύρουν τον χοντρό στα δικαστήρια κάνωντας ασφαλιστικά μέτρα, με κίνδυνο ανεπανόρθωτης ζημιάς στο κόμμα, λόγω διαφωνίας τους για την παράτυπη είσοδο σου;

Από τότε που πούλησες τα λιγοστά στελέχη σου και προσχώρησες με ελάχιστους από αυτούς με το έτσι θέλω στον ΛΑ.Ο.Σ;

Από τότε που καταπατούσες την έννοια δημοκρατικές διαδικασίες και επιτέθηκες κιόλας στον πρωην γ.γ ΜΠΑΜΙΧΑ που ήθελε να τηρηθούν, εκτελώντας την επιθυμία του αρχηγού για την εκλογή του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ως Γραμματέα της Κ.Ε δια βοής;

Από τότε που άλλα αποφασιζόταν στις συσκέψεις και άλλα ανακοίνωνε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,και εσύ έκανες την …ΠΑΠΙΑ, επιτιθέμενος μάλιστα σε όσους αντιδρούσαν;

Μια ζωή πολιτικός μαλάκας και τσανακογλύφτης αναρριχητής ήσουν ,και ας προσπαθούν από το μητσοτακέϊκο να σου φτιάξουν το προφίλ το νέου και σοβαρού πολιτικού, για να έχει και το ανάλογο πολιτικό βάρος η από καιρού προετοιμαζόμενη μεταπήδηση σου .Εμείς το είχαμε πάρει είδηση από τότε 16/6/2008.βλέπε ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ????? ΒΟΡΙΔΗ::::: αλλά βλέπεις βόλευε και τον χοντρό η υπόθεση σου και σε ανεχόταν υποχρεωτικά. Τι κάνεις πως δεν το ξέρεις. Έλπιζε ότι θα γίνει αρχηγός η..ΝΤΟΡΑ. Η εκλογή του ΣΑΜΑΡΑ στην αρχηγία της Ν.Δ τους γάμησε όλων τα σχέδια, μαζί και το δικό σου. Εμείς στην βρώμικη υπόθεση σου είμαστε με το μέρος του ποιο ..Μαλάκα που είναι ο χοντρός, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ


Μπορεί Καρατζαφέρη να παινεύεσαι ότι είσαι «καλό πλυντήριο» αλλά θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα «ρούχα» που πηγαίνουμε για…. πλύσιμο δεν τα αφήνουμε εκεί. Τα παίρνουμε «πλυμένα» σε ενθέτω χρόνω πληρώνοντας το… αντίτιμο του…. καθαρισμού. ΑΥΤΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails