Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Χαρίστηκαν, ναι η όχι στον Βαρδινογιάννη, 340.000.000 ευρώ;






Αυτά είναι τα έγγραφα που δείχνουν πως χαρίστηκαν στον κ. Βαρδινογιάννη 340.000.000 ευρώ πρόστιμα και πλήρωσε μόνο 3.000.000 ευρώ! Αίτημα του Βαρδινογιάννη για διαγραφή του από τον κατάλογο οφειλετών στο δημόσιο και χορήγηση φορολογικής ενημερότητας! Πατήστε κλικ επάνω τους για να δείτε καλυτέρα

Και αυτή είναι η ανάρτηση που έκλεισε το blog Apokalipsi-G

"Κύριε Βαρδινογιάννη τι έχετε να πείτε; Περιμένουμε μια απάντηση από εσάς, πρώτοι εδώ δημοσιεύουμε κάτι έγγραφα, που έχουν να κάνουν σε σχέση με κάτι οφειλές σας...Απαντήστε μας με e-mail και πείτε μας ότι θέλετε, θα δημοσιευτεί η απάντησή σας! Όπως βλέπετε έχουμε στοιχεία..Δείτε τα παρακάτω έγγραφα που πρώτοι εδώ στο www.apokalipsi-gr.blogspot.com σας τα αποκαλύπτουμε!"

Αυτά ήταν κατά γράμμα η τελευταία ανάρτηση του Apokalipsi-Gr.

Εμείς στο ixnos δεν γνωρίζουμε εάν έχει την δύναμη ο Βαρδινογιάννης και ο κάθε Βαρδινογιάννης να κλείνει όποιο δεν του γουστάρει blog,αλλά επειδή έπεσαν στην αντίληψη μας τα έγγραφα και τα θεωρούμε ενδιαφέροντα τα σηκώνουμε.

Όποιος ενδιαφερόμενος θέλει τα σχόλια είναι ανοιχτά, και μπορεί να παρέμβει για να εξηγήσει τα πράγματα από την πλευρά του πως έχουν. Απειλές όμως και εκβιασμούς όπως δεν κάνουμε, δεν σηκώνουμε κιόλας. Όσο για το κλείσιμο; Θα μας βάλουν στον κόπο μετά να κάνουμε καμιά πενηνταριά ίδια, και να πλημυρίσουμε το διαδίκτυο με ixnos.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails