Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Οι γ@μημένοι αρχικλεφταράδες συνεχίζουν την ληστεία εις βάρος μας.



Αφού συναποφάσισαν για το ξεπούλημα της χώρας έναντι αδράς αμοιβής από τα ανθελληνικά κέντρα, αφού μας τρώνε και το υστέρημα μας που είναι το μεροκάματο, αφού ξέσκισαν τις συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις μας μέσω των ταμείων, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ μια τυπική μείωση και των δικών τους απαράδεκτων κομματικών «απολαβών», μη κρατώντας τα προσχήματα επανέρχονται στο παλιό ποσοτικό καθεστώς. Τόσο πολιτική σαπίλα ταυτοχρόνως στην Ελλάδα δεν έχει ξανά υπάρξει. Το σύνθημα να καεί το μπουρδέλο η βουλή ,η κρεμάλα στους προδότες, είναι πολύ μικρά για τέτοιους…. Ακατανόμαστους. Έχουν συνεννοηθεί όλοι οι ξεκολιάρηδες και σου λένε ,τι θα κάνουν κάποιον από εμάς υποχρεωτικά θα ψηφήσουν .ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Αυτή είναι η απόφαση με την οποία ακυρώνεται η μείωση στις επιχορηγήσεις των κομμάτων που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Μάρτιο. Με την απόφαση εκείνη, τα κόμματα θα μοιράζονταν 37 εκατ. ευρώ. Τώρα θα εισπράξουν 48 εκατ. ευρώ, δηλαδή 11 εκατ. ευρώ περισσότερα...
Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 4 εκατ. παραπάνω, η ΝΔ...
5 εκατ. παραπάνω, το ΚΚΕ 1,3 εκατ., ο ΛΑΟΣ 700 χιλιάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ 900 χιλιάδες και οι Οικολόγοι Πράσινοι περίπου 35 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.
Η μείωση που είχε αποφασιστεί για την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων ήταν της τάξης του 29% και προέβλεπε συνολική μείωση 15 εκατ. ευρώ ενώ είχε προηγηθεί και άλλη απόφαση με την οποία μειωνόταν η επιδότηση κατά 10%, δηλαδή από τα 58 στα 52 εκατομμύρια, στο πλαίσιο της μείωσης των δαπανών στον δημόσιο τομέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails