Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ρε ελεεινέ και τρισάθλιε ΛΟΒΕΡΔΟ εσύ δεν τα έλεγες αυτά;



Πρέπει να σε πάρουν με τις ντομάτες μήπως και …κοκκινίσεις λίγο από… ντροπή. Φτου σου ρε ξευτίλα και κάνεις και τον… καθηγητή. Εσύ είσαι καλός για να …διδάσκεις μόνο στο μάθημα της… προδοσίας .

Αδιαλλαξία κατά τις διαπραγματεύσεις, ανικανότητα διαχείρισης ενός κοινωνικού θέματος, αδυναμία στάθμισης της βαρύτητας των συναφών θεμάτων, προσπάθεια επίδειξης ισχύος, έλλειψη ενδο-κυβερνητικού συντονισμού, περιφρόνηση της δικαιοσύνης και, τέλος, παραβίαση του Συντάγματος…… Στο άρθρο 22 παρ. 3 του Συντάγματος αυτού (σήμερα άρθρο 22 παρ. 4), που ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 1975, απαγορεύτηκε κάθε μορφή αναγκαστικής εργασίας. Κατ’ εξαίρεσιν μόνο επιτράπηκε η επίταξη προσωπικών υπηρεσιών (πολιτική επιστράτευση) για τρεις αποκλειστικά λόγους :
α) Λόγω πολέμου ή επιστράτευσης ή ανάγκης για συνεισφορά στην άμυνα της χώρας,

β) λόγω θεομηνίας

γ) λόγω κινδύνου της δημόσιας υγείας. Έκτοτε, όσες κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν το θεσμό της πολιτικής επιστράτευσης επικαλούντο το άρθρο αυτό του Συντάγματος, το άρθρο 112 που προβλέπει ότι οι προγενέστεροι του Συντάγματος νόμοι που απαιτούνται για την εφαρμογή του παραμένουν σε ισχύ εφόσον δεν αντίκεινται σε αυτό, καθώς και το ανωτέρω Ν.Δ. 17/1974. Αντίκειται, όμως, αυτό το Ν.Δ. στο Σύνταγμα; Καταφανώς ναι.

Όλο το άρθρο του ελεεινού και εντεταλμένου από το Δ.Ν.Τ παράνομου υπουργού ΕΔΩ


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε μαλακα να τους πεις οτι θελεις να παρεις μουνοπανα για τη μανα σου ...θα στον δωσουν τον 13 μισθος ολοι....

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails