Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Εμείς είμαστε.. ντελιβεράδες της κοινής γνώμης ρε ηλίθιοι πολιτικάντηδες, και σας γράφουμε κανονικά στους ορ@εις μας.


Και ποιος σας είπε πως θέλουμε να γίνουμε τσιράκια σας ρε αρχικλεφταράδες; Προσπαθείτε με διάφορα δολώματα να μας βάλλεται στο παιχνίδι της δήθεν εξουσίας ,έλεγχου, και άλλες τέτοιες αηδίες. Το διαδίκτυο ούτε σας έχει ανάγκη, αλλά και ούτε μπορείτε να το ελέγξετε, με κανένα τρόπο .Αυτή είναι και η αξία του. Απλά παίζεται το παιχνίδι ,όλο και κάποιοι θα φοβηθούν ,και όλο και κάποιοι θα «τσιμπήσουν» πως θα μπουν στο παιχνίδι της εξουσίας. Εμείς δεν γουστάρουμε ούτε διαβουλεύσεις, ούτε αναγνώριση διότι είμαστε ο….. ΚΑΝΕΝΑΣ, και έτσι θα παραμείνουμε. Ρε μαλάκες πάτε να μας κάνετε… σαν τους αργυρώνητους δημοσιογράφους και θέλετε ενώσεις διαχειριστών, και τέτοιες αηδίες; Εμείς είμαστε.. ντελιβεράδες της κοινής γνώμης ρε ηλίθιοι πολιτικάντηδες. Ποιος σας είπε πως θέλουμε αναγνώριση από προδότες και αρχικλεφταράδες;

"O Πρόεδρος δεν θέλει με τίποτε ένα φιμωμένο διαδίκτυο..." εξομολογείται στους συνομιλητές του ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, εμπνευστής του "Καλλικράτη" που φιλοδοξεί να αλλάξει την Ελλάδα, αλλά και της επιχείρησης "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" -όλα στο διαδίκτυο-που παίρνει μπρος τον Οκτώβριο.
Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών εκτιμώντας την καταλυτική συμβολή του διαδικτύου και των bloggers στη σύγχρονη δημοσιογραφία, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην αναγνώριση των bloggers, ως ισότιμους- με τα παραδοσιακά και πολύ δανεισμένα από τις Τράπεζες ΜΜΕ-φορείς ενημέρωσης.
Πολύ σύντομα ο υπουργός Εσωτερικών θα καλέσει σε ανοιχτή διαβούλευση τους bloggers, χωρίς αποκλεισμούς, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να... καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία μιας Ένωσης Διαχειριστών Διαδικτύου, η οποία θα εξασφαλίζει ασφαλιστική κάλυψη στα μέλη της αλλά και όλες εκείνες τις παροχές που έχουν οι δημοσιογράφοι των Ενώσεων Τύπου.
Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι και η κρατική διαφήμιση, η οποία για την ώρα διανέμεται "υπόκωφα" ανάμεσα στους σεσημασμένους νταβατζήδες. είναι να δώσει κίνητρα στους διαχειριστές να βγουν από το σκοτάδι του διαδικτύου μέσα από διαδικασία διαλόγου κι όχι ανεδαφικούς νόμους τύπου 4000-"Περί Τεντυμποισμού", που βλέπαμε στις Ελληνικές ταινίες. Η ιδέα του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" να ορίζεται εκπρόσωπος -μέλος της ΕΣΗΕΑ ή της Ένωσης Περιοδικού Τύπου για τις ιστοσελίδες που θέλουν να παραμένουν οι συντάκτες τους ανώνυμοι, είναι απ αυτές που θα συζητηθούν στον διάλογο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails