Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

O Καρατζαφέρης προτείνει και θέλει τον Άδωνη για την περιφέρεια Αττικής .
Μετά την αυριανή απόφαση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον ΛΑ.Ο.Σ.

Από πληροφορίες που έχουμε την τελευταία στιγμή πριν την αυριανή σύσκεψη της Κ.Ο του ΛΑ.Ο.Σ ο Καρατζαφέρης έχει αποφασίσει να προτείνει τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ για να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης στην ΑΤΤΙΚΗ. Εμείς είχαμε γράψει στο πόστ Αυτά για τις «εξελίξεις» στο απόκομμα ΛΑγΟΣ. πως εάν θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά να βάλει τον υποσκάπτοντα - καραδοκούντα- για την αρχηγία ΒΟΡΙΔΗ υποψήφιο στην ΑΤΤΙΚΗ, πως πιστεύουμε πως τελικά δεν θα το κάνει, όσο και να πιεστεί από την ΝΤΟΡΑ, και ότι είναι γεγονός ότι «πιέζεται» από παντού. Ίσως να της δώσει άλλα «ανταλλάγματα», και πως δεν θα αφήσει «αμαχητί», να του κάνει επίδειξη ισχύος ο Μητσοτακο-βορίδης, με τους ψήφους της ΝΤΟΡΑΣ στην περιφέρεια. Εκτός εάν είναι τόσο «αδύναμος» και αποδεχτεί το μήνυμα που περνά σε όλους τους διαύλους η ΝΤΟΡΑ ότι…. «να κάνει στην άκρη για το νέο διάδοχο αίμα, τον… ΒΟΡΙΔΗ». Η κατάσταση λόγω της εντεταλμένης «πίεσης-ανάδειξης » από τα αργυρώνητα από την Ντόρα Μ.Μ.Ε που έσπευσαν να ανακηρύξουν τον ΒΟΡΙΔΗ ως μέγα πολιτικό άνδρα και σωτήρα του ΛΑΟΣ, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που η όποια τελική και αποδεκτή από τους έτερους καπαδόκες της Κ.Ο απόφαση του, θα δείξει εάν έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αρχηγία στον ΛΑΟΣ, όπως και θα αποδείξει εάν είναι ακόμα αρχηγός του αποκόμματος του, και δεν σύρεται στο άρμα της Ντορίτας. Ασφαλώς και υπάρχει ο κίνδυνος ο ψωνισμένος μητσοτακοΒΟΡΙΔΗΣ να τεντώσει το σχοινί, μην ξεχνάμε όμως πως ως αρχηγός, έχει ακόμα την «εύνοια» των Μ.Μ.Ε και μπορεί να την παλέψει την… ανταρσία.

Εμείς θα κάνουμε και μία άλλη πρόταση που είναι διέξοδος στα… αδιέξοδα, που μπορεί να προκύψουν κατά την κοινοποίηση της απόφασης του στους βουλευτές, και απορούμε γιατί δεν έχει προταθεί από τα πλησίον του στελέχη, που δήθεν κόπτονται για την κομματική συνοχή. Δεν υπάρχει κανένας να πιστεύει στις πολιτικές ικανότητες του αρχηγού ; Γιατί λοιπόν, δεν κατεβαίνει ο ίδιος επικεφαλής, και να σταματήσει έτσι η όποια διεκδίκηση- φαγωμάρα που υπάρχει εντός του κόμματος του από τους υπερφιλόδοξους νεοπολιτικούς. Μήπως φοβάται πως έχει μικρότερη «αποδοχή» από τον «εκλεκτό» ΒΟΡΙΔΗ, και δεν απορροφήσει τους ψηφοφόρους της ΝΤΟΡΑΣ για να δείξει… άνοδο του κόμματος του; Εκτός εάν αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις προεκλογικές υποχρεώσεις λόγω ….υγείας.

Aυτός δεν πρότεινε να κατέβει η Ντόρα για περιφερειάρχης στην ΚΡΗΤΗ; Σε αντιδιαστολή, εμείς του προτείνουμε να κατέβει αυτός στην μεγαλύτερη περιφέρεια που βγάζει …μικρό πρωθυπουργό. Στην Θεσσαλονίκη πως είχε βάλει για…. δήμαρχος; Στο κάτω-κάτω η πολιτική είναι ελιγμός, και από ελιγμούς γνωρίζει πολύ καλά. Όπως π.χ. αυτόν που κάνει για λογαριασμό του υιού της Ντόρας, αφού στις προηγούμενες δημοτικές στήριξε και με την προσωπική παρουσία του τον δήμαρχο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ τον Βασίλη Καραμπά και τώρα τον αδειάζει για το χατίρι του γιου της ?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails