Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Τολμήσατε ρε να …ενοχλήσετε το ΜΑλαΚΗ; Θέλετε κρέμασμα όλοι στην ΠΑΡΟ


Ποιος είδε το Μα(λα)κη και δεν τον φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηξε με αποτέλεσμα να ακουστούν σε όλη τη Νάουσα της Πάρου οι φωνές του ζούγκλα που κόντεψε να κάνει… ζούγκλα το μικρό λιμανάκι της Νάουσας.

Το όλο θέμα είχε να κάνει με μία από τις… αδυναμίες του δημοσιογράφου.

Λόγω πληθώρας σκαφών στο μικρό λιμανάκι της Νάουσας, ο υπεύθυνος του λιμανιού πήρε την πρωτοβουλία - καθώς δεν μπορούσε να βρει τον πολυάσχολο Μάκη - να μετακινήσει το σκάφος του Mr. Ζούγκλα που νόμιζε ότι όλο το λιμάνι είναι δικό του χωρίς την έγκρισή του. Όταν μετά από πολλή ώρα αντιλήφθηκε ο Μακάκας ότι το σκάφος του άλλαξε θέση, άρχισε να φωνάζει και να βγαίνει έξω από τα ρούχα του, ζητώντας από τους υπεύθυνους (λιμενικούς, δημοτικές αρχές, αστυνομία κτλ) το λόγο που το μετακίνησαν, χωρίς πρώτα να τον ενημερώσουν. Που να σε βρουν ρε καραγκιόζη, στο ….φεγγάρι; Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ύβρεις και οι φράσεις που ξεστόμισαν ένθεν κι ένθεν, για λόγους δεοντολογικούς, δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το γεγονός αυτό και με ερώτημα απόλυσης του υπευθύνου του λιμανιού, διότι τόλμησε ο θρασύς να στενοχωρήσει τον μέγα Μα(λα)κη.


Το σκέφτηκε καλά ο άνθρωπο ;Τόλμησε μα στενοχωρήσει τον Μάκη; Αυτό σηκώνει μέχρι εκατό βουρδουλιές, και καταναγκαστικά έργα στην… Γυάρο .

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουδέποτε έγινε στην Πάρο δημοτικό συμβούλιο με θέμα την απόλυση του "υπεύθυνου του λιμανιού" (sik).

Πως γράφεται τέτοιες ειδήσεις που προκαλούν το αίσθημα των Παριανών. Τόσο κολοεπαρχιώτες μας περάσατε;

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails