Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ με ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ πάει για μυστικές συνομιλίες στα Σκόπια την τετάρτη.


Aπο το έθνος

Στο μάτι φαίνεται ότι έχει βάλει τον Γ. Καρατζαφέρη ο δήμαρχος Κορωπίου, καθώς ένα... βουνό από σκουπίδια του οικισμού της Αγίας Μαρίνας παραμένει πάντα μπροστά στην αυλόπορτα του σπιτιού του προέδρου του ΛΑΟΣ. Τα σκουπίδια έχουν γίνει... σημείο αναφοράς για να βρίσκουν πιο εύκολα το σπίτι του Γ. Καρατζαφέρη, όσοι τον συναντούν κρυφά! Όπως, για παράδειγμα, χθες το βράδυ, οπότε μέσα από τους λόφους των σκουπιδιών πέρασε ένα επίλεκτο κυβερνητικό στέλεχος και ένας εν ενεργεία ξένος διπλωμάτης. Η ινκόγκνιτο συνάντηση δεν αποκλείεται να είχε άμεση σχέση με μία από τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού στη διπλωματική σκακιέρα...

Μαντέψτε γιατί θα πάει στα Σκόπια ο Έλληνας Πρωθυπουργός!

Τα μέσα ενημέρωσης της FYROM, γράφουν ότι ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της FYROM, Σκόπια, την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Τετάρτη, και ... δεν θα έχει επαφές κατά πάσα πιθανότητα με την ηγεσία της γειτονικής χώρας, η οποία δηλώνει ανίδεη. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό sitel, ο κ. Παπανδρέου, θα πάει στα Σκόπια, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του σουπερ-μάρκετ Βερόπουλος! (τι σούπερ μάρκετ, ολόκληρο εμπορικό κέντρο πολυτελείας είναι, σαν το cosmos, η αλήθεια είναι μας εντυπωσίασε όλους.

taxalia).

Μάλλον πήγαν να τον επισκεφτούν οι «υψηλά ιστάμενοι» για να πάρουν την βουβή συναίνεση του εθνοπροδότη για τις προδοτικές κρυφές συνομιλίες του άλλου προδότη του Γιωργάκη με τους σκοπιανούς. Ας αφήσουν τις μπούρδες περί εγκαινίων του…. σουπερ μάρκετ, Γιατί δεν…. αντέχει. Μας θυμίζει τον Ρώσο μεθύστακα τον Γιέλτσιν που τον έφεραν να δοκιμάσει τους.. μεζέδες του Βασιλόπουλου. Έλεος.

Επειδή μάθαμε πως ο ΧΟΝΤΡΟΣ πιέζεται αφόρητα ,(και έχει και τα νεφρά του) θα του προτείναμε εάν θέλει να γαμίσει την ΝΤΟΡΑ και τον ΒΟΡΙΔΗ μαζί,( αν και με το πρόβλημα που έχει ίσως δεν μπορεί ) αναγκάζοντας τους να βγάλουν τον σκασμό και να επικροτήσουν την απόφαση του με.. χέρια και με …πόδια εξ ανάγκης και…. Νόμου, ας αντιπροτείνει αύριο που έχει και σύσκεψη του μαϊμού Ε.Γ, την ….ΤΖΑΒΕΛΑ για υποψήφια. Θα πέσουν τα ταβάνια να τους πλακώσουν, όλους τους άχρηστους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails