Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Παλιοαληταρά ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ το ixnos μην το πιάνεις στο στόμα σου.




Θα συνιστούσαμε σε αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν αναφέρεται στο ixnos και μας κατηγορεί για έμμισθους υποκριτές. Εμείς δεν γίναμε πολιτικοί ούτε συντηρούμεθα από τα μυστικά κονδύλια των εβραίων για να αλλοτριώσουμε την θρησκεία, και παράλληλα την χώρα, με τα αρχαιολατρικά βιβλία μας. Εμείς δεν παντρευτήκαμε μια ψωνισμένη τσούλα με τα μηντια, για να γίνουμε …λαμπεροί. Εμείς δεν φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές και εξαπατήσαμε τους ψηφοφόρους μας παριστάνοντας τον πατριώτη την ίδια στιγμή που ψηφήζουμε όλα τα εθνοπροδοτικά του ΠΑΣΟΚ για να τύχουμε της εύνοιας του. Εμείς δεν θα παίζαμε σε εκατό ταμπλό εάν ανήκαμε σε ένα κόμμα, ούτε θα αποκαλούσαμε πίσω από την πλάτη του …ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ τον αρχηγό του, και την ίδια στιγμή να τον έχουμε κάνει μούσκεμα από το πολύ σάλιο.

Εάν θέλει μπορεί να απαντήσει σε όσα κατά καιρούς έχουμε καταγγείλει εμπεριστατωμένα αλλά δεν μπορεί έτσι καταφεύγει σε ανυπόστατες κατηγορίες περί εμμίσθων .Του τα επιστρέφουμε πίσω ,δεν μας πιάνουν αυτές οι γελοιότητες του.

ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ.

Τρισάθλιε αρχικλεφταρά τολμάς να μιλάς για έμμισθους; Νομίζεις πως όλοι είναι σαν τα μούτρα σου προδοτόσκυλο ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Θα σου κάνουμε ένα «αφιέρωμα» για να μάθει πλήρως ο κοσμάκης με ποιο ελεεινό υποκείμενο έχει να κάνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails